Demonstranten tegen de uitrol van 5G
Demonstranten tegen de uitrol van 5G Foto: ©StralingsBewust

StraligsBewust Son en Breugel bij landelijke demonstratie 5G

De landelijke demonstratie tegen de uitrol van 5G werd maandag 9 september in Den Haag gehouden. StralingsBewust Son en Breugel was daarbij.

Samen met vele Nederlanders maken zij zich zorgen om de gevaren van straling. Veel mensen hebben nu al ernstige gezondheidsklachten door elektromagnetische straling veroorzaakt door onder andere 3G en 4G. Toch dreigt 5G nu uitgerold te worden over het hele land en in iedere straat met nog meer en gevaarlijker straling als gevolg. De overheid negeert dit en blijkt tot nu toe geen enkele aandacht te besteden aan de ernstige waarschuwingen van experts op dit gebied.

Schade door straling
StralingsBewust kent voorbeelden uit hun eigen omgeving van ernstige schade door straling zoals teelbalkanker bij twee jonge mannen die hun telefoon altijd in hun broekzak droegen en hersenschade bij een baby wiens moeder haar telefoon tijdens de zwangerschap altijd in de achterzak van haar broek droeg. Er treedt DNA-schade op die onherstelbaar is en doorgegeven wordt aan de volgende generatie. Slechts weinigen beseffen dit en leggen de link naar het gedrag dat aan de schade voorafging. Deze schade ontstaat nu al door 3G, 4G en Wi-Fi. Op veel scholen klagen kinderen tegenwoordig over hoofdpijn, duizeligheid en algehele malaise door de Wi-Fi die continue en sterk straalt voor het gebruik van draadloze apparatuur zoals iPads. In de weekends en op vrije middagen hebben de kinderen deze klachten niet.

Stop 5G!
Wetenschappers van over de hele wereld vragen nu om de invoer van 5G te stoppen totdat bewezen is dat 5G de gezondheid niet zal schaden. Als 5G ingevoerd wordt, komt deze bovenop de straling van 2G, 3G en 4G die er al is. 5G dient helemaal te stoppen totdat bewezen is dat het niet schadelijk is voor mens en milieu.

Lezing 'Straling en Gezondheid'
Wilt je weten wat straling met jou doet en over maatregelen die jezelf kunt nemen om elektromagnetische straling te beperken? Kom dan 20 september om 19.30 uur naar De Boerderij, Leeuwstraat 2 in Breugel voor de lezing 'Straling en Gezondheid. Entree: donatie van tenminste vijf euro. Aanmelden is niet verplicht maar wel fijn zodat ze weten hoeveel stoelen er klaargezet moeten worden. Aanmelden kan via stralingsbewustsonenbreugel@hotmail.com met vermelding van naam en woonplaats.