Afbeelding
Foto: Ingezonden

Experience Day Donkergroen Eindhoven

Donkergroen houdt op zaterdag 21 september een Experience Day op de Eindhovenseweg 27 in Son en Breugel. Deze dag is voor mensen die een draai willen geven aan hun huidige carrière of nieuwsgierig zijn naar het groene vak en graag kennis willen maken met Donkergroen en haar duurzame koers. Van jong tot oud, geschoold of ongeschoold, iedereen kan deze dag kennismaken met het groene vak, duurzame machines van Donkergroen en haar leveranciers.

Tijdens deze dag is er een mogelijkheid om tijdens een speeddate kennis te maken met de talentscout van Donkergroen, Machteld Veltman – Elzinga, en wie weet is er een mooie toekomst voor jou weggelegd bij Donkergroen. Ook Helicon opleidingen is aanwezig om studenten en mensen die een carrièreswitch willen maken alles te vertellen over de vele mogelijkheden om hun talenten te ontwikkelen. Het groene vak is een vak met toekomst. Wij zijn groen, jij ook?

Naast het Donkergroen gevoel dat je deze dag opdoet, maak je zelfs nog kans op het winnen van een STIHL (elektrisch) accu heggenschaar.

Tijdstip: 11.00 – 15.00 uur
Datum: zaterdag 21 september 2019
Locatie: Donkergroen Eindhoven, Eindhovenseweg 27, 5691 NG Son en Breugel
Meer informatie: kijk op www.donkergroen.nl