Afbeelding
Foto: Ingezonden

Twee dagen in Oosterse sfeer én Amerikaanse Country

Pasar Malam meets Country op WoensXL

Ook dit jaar is er weer de reeds vele jaren bekende en gratis toegankelijke Pasar Malam op Winkelcentrum Woensel te Eindhoven. Deze Oosterse markt boordevol culinair, muzikaal en cultureel vermaak, is in het weekend van zaterdag 28 en zondag 29 september. Lekker eten en snuffelen bij de kraampjes. Maar Pasar Malem meets Country, dus net als vorig jaar is er ook een Amerikaanse hoek die met 'Country & Western' is ingericht.

In de middenpassage nabij Mc Donalds staat het hoofdpodium en de vele foodkramen van de Pasar Malam. Het zuidelijke gedeelte van WoensXL (nabij grote busstation) staat geheel in het thema van Country & Western. Hier kun je genieten van countrymuziek, line-dancing en hebbedingetjes en natuurlijk ook heerlijk eten. Het evenement is op zaterdag van 10.00 – 17.00 uur en op zondag van 11.00 – 17.00 uur.

Meer informatie over de bands en dansgroepen, lees je op de website: www.woensxl.nl. Het evenement is gratis toegankelijk en parkeren voor een hele dag kost slechts € 3,50. Zien we jou ook tijdens het laatste weekend van september?

Winkelcentrum Woensel is voortaan doordeweeks elke dag vanaf 10.00 uur open. Ook op maandag!