Stokbrood bakken op het kampvuur (archieffoto)
Stokbrood bakken op het kampvuur (archieffoto) Foto:

Durf jij de uitdaging aan?

Doe mee met Kids Survival Day!

De zesde editie van de Kids Survival Day vindt zaterdag 5 oktober van 13.00 tot 16.00 uur plaats. Jongens en meiden van 4 tot 15 jaar zijn van harte welkom op het Oranjeveld in Son om de uitdaging aan te gaan en hun grenzen te verleggen. Deelname is gratis.

Tijdens de Kids Survival Day bepaal jezelf welke dingen je wilt doen. Je kunt je eigen broodje bakken op een kampvuur, over het oranjeveld vliegen, losgaan op het springkussen en nog veel meer. Er is genoeg te doen om je de hele middag mee te vermaken. Maar heb je niet de hele middag de tijd, dan kun je er ook voor kiezen om een of twee uitdagingen aan te gaan.

De Kids Survival Day wordt georganiseerd door Scouting Mgr. Bekkersgroep. Als geen ander weet deze scoutinggroep hoe ze jou kunnen uitdagen met stoere en spannende activiteiten. Kom naar de infotafel, daar ontvang je een gave stempelkaart waarmee je aan de activiteiten kan deelnemen. Deze gave stempelkaart is meteen een leuke herinnering aan deze actieve dag.

Ben je benieuwd wat je nog meer kunt doen bij deze scoutinggroep? Kijk dan eens op www.mgrbekkersgroep.nl of facebookpagina mgrbekkersgroep. Kijk voor meer informatie over Kids Survival Day op www.kidssurvivalday.nl.