Kerstconcert 'De Kerstherberg' van Harmonie PHEV

Na de geweldige Reis om de wereld in 80 dagen in december 2018 en het prachtig Bevrijdingsconcert eerder deze maand, maakt de Harmonie zich op voor een nieuwe reeks voorstellingen 'De Kerstherberg', die iedereen al helemaal in de sfeer van Kerst brengt. Op een bijzondere muzikale manier neemt de harmonie het publiek een avond mee in het Kerstverhaal.

De opbrengsten van deze benefietconcerten gaan naar de dagbesteding van Archipel Zorggroep, locatie Berkenstaete. Zij kunnen de steun goed gebruiken voor de bewoners. Het concert wordt uitgevoerd in Berkenstaete op zaterdag 14 december om 19.30 uur. De toegang is vrij voor bewoners. De kaartverkoop voor belangstellenden à € 5,00 per zitplaats start op 3 oktober. Aangezien de capaciteit van Berkenstaete beperkt is, wordt op donderdag 12 december, om 20.00 uur, een extra voorstelling uitgevoerd in het Vestzaktheater in Son. Hiervoor zijn vanaf 18 oktober kaarten te koop à € 5,00 per zitplaats.

Wil je het concert De Kerstherberg gratis beleven? Dat kan met deze aanbieding: Als je uiterlijk 12 december Vriend van de Harmonie wordt, ben je gratis welkom met maximaal twee personen voor de voorstelling op donderdag 12 december in het Vestzaktheater. Daarnaast geniet je van vele voordelen zoals het jaarlijkse Grand-Merci concert exclusief voor de Vrienden. Aanmelden als Vriend van de Harmonie kan via Rinus Verhagen: macverhagen@kpnmail.nl, of telefonisch: 0499–476759. Indien u gebruik wilt maken van deze aanbieding, kunt u dit voor 18 oktober bevestigen per mail: kaartverkoop@phev.nl onder vermelding van uw naam, het aantal kaarten (maximaal twee) en de toevoeging 'Kerstherberg Vriend van de Harmonie'. Dan zorgt de harmonie dat bij binnenkomst op donderdagavond 12 december de kaarten voor u klaarliggen.

Door een van de voorstellingen samen met anderen te bezoeken, laat u ook hen genieten van een prachtige belevenis en steunt u samen de dagbesteding van Berkenstaete. Wellicht een tip voor een origineel Sinterklaascadeau. De kaarten zijn te bestellen via kaartverkoop@phev.nl, of te koop bij de verkoopadressen in het dorp: schoenmakerij Albert Boudewijns, of tijdens openingstijden bij de receptie van Berkenstaete. Meer info vindt u op www.phev.nl.

Harmonie Pro Honore et Virtute ontmoet u graag in De Kerstherberg op donderdag 12 december in het Vestzaktheater of 14 december in Berkenstaete. Samen gaan ze voor een mooie avond en een bijdrage voor de dagbesteding Berkenstaete. Wil je meer weten over Harmonie, of kijken of samen muziek maken in een orkest ook iets voor jou is? Kijk dan op www.phev.nl.