Afbeelding
Foto: Ingezonden

NOK Bouwadvies groeit met het beheer van Verenigingen van Eigenaren

Door de vele hoogbouwprojecten in de regio, maar ook in Son en Breugel, groeit het aantal Vereniging van Eigenaren bij NOK Bouwadvies. Met het nieuwe complex 'Hartje Son' in het centrum, het nieuwe appartementencomplex in het project 'Nieuwe Vloed' heeft NOK-bouwadvies er twee nieuwe Verenigingen van Eigenaren bijgekregen. Met deze uitbreiding hebben ze in Son en Breugel inmiddels zes appartementencomplexen in beheer. In de regio van Den Bosch tot Valkenswaard heeft NOK Bouwadvies nog enkele appartementencomplexen in beheer.

Bij het wonen in een appartementencomplex met meerdere koopappartementen is het verplicht om een Vereniging van Eigenaren (VvE) op te richten. Wonen in een appartementencomplex betekent rekening houden met elkaar, dit wordt gedaan via diverse regelementen. Omdat er nogal veel komt kijken bij het beheren van een Vereniging van Eigenaren wordt dit vaak uitbesteed aan een beheerder. NOK Bouwadvies doet dit inmiddels al meer dan tien jaar.

Het beheer wat NOK Bouwadvies uitvoert ontzorgt de bewoners (de leden van de Vereniging van Eigenaren) volledig van hun taken. Zij verzorgen zowel het administratieve, financiƫle en bouwkundige beheer van de complexen. Doordat NOK Bouwadvies alle kennis in huis heeft op bovengenoemde gebieden doen zij dus meer dan alleen het financiƫle beheer. Tevens verzorgen zij de bestuursvergaderingen en de algemene ledenvergadering. Bij enkele verenigingen neemt NOK Bouwadvies zelfs de rol van voorzitter/bestuurder op zich. Dit alles gaat in goed overleg met de leden van de vergadering en alle besluiten worden voorgesteld in de Algemene Ledenvergadering.

Omdat NOK Bouwadvies als bouwkundig adviesbureau ook veel ervaring heeft met onderhoud en beheer kunnen zij dit ook voor de Vereniging van Eigenaren uitvoeren. Dat betekent dat zij zelf Meerjaren Onderhoudsplannen maken en dat zij de werkzaamheden en het contactenbeheer voor onderhoud in eigen huis kunnen uitvoeren. Dit volledige pakket ontzorgt bewoners, zodat zij zich volledig op woongenot kunnen richten.

Door de nieuwe weg die NOK Bouwadvies heeft gekozen, groeit het aantal Vereniging van Eigenaren hard en zijn zij op zoek naar extra Verenigingen van Eigenaren. Natuurlijk is het altijd leuk om de hoogbouw in je eigen dorp in beheer te hebben, maar ook buiten Son en Breugel zijn zij actief. Momenteel is NOK Bouwadvies ook druk met enkele nieuwe Verenigingen van Eigenaren in de regio.

Zoekt u nog een beheerder voor uw Vereniging van Eigenaren, neem dan vrijblijvend contact met hen op via informatie@nokbouwadvies.nl of telefonisch via 0499-712052 en vraag naar Ilse van der Avoort.

Afbeelding