Afbeelding
Foto: Margit Aerts

Kaartverkoop Italiaans Concert Geldrops Mannenkoor van start

Geldrop - Het Geldrops Mannenkoor viert dit jaar zijn 45-jarig bestaan. Ter gelegenheid hiervan voert het koor in november driemaal een groots opgezet Italiaans concert uit. Het eerste concert is in 't Kruispunt te Geldrop op zaterdag 16 november. Het concert begint om 20.00 uur. Het tweede concert is in 't Perron te Heeze en vindt plaats op zaterdag 23 november om 20.00 uur. Het derde concert is in het Vestzaktheater te Son en Breugel op zondag 24 november om 13.30 uur.

Voor de pauze van dit concert staan vooral Italiaanse operawerken op het programma. Na de pauze wordt het een luchtig Italiaans feest met vooral volksmuziek. In dit concert wordt het koor begeleid door een strijkers- en blazersgroep, een accordeonist, een mandolinegroep en uiteraard hun eigen pianiste. Ook is er een soliste, de sopraan Andrea Frèrejean, te beluisteren.

Om iedereen in de gelegenheid te stellen om op tijd kaarten voor een of meerdere van deze concerten te bestellen, start het koor 19 september met de voorverkoop. Kaarten zijn in de voorverkoop verkrijgbaar voor € 8,00. Dit is inclusief één kop koffie of thee. De voorverkoop loopt tot daags voor het concert. Op de dag van het concert zijn de kaarten aan de entree van de zaal verkrijgbaar voor € 10,00 inclusief één kop koffie of thee.

De kaarten zijn verkrijgbaar via www. Geldropsmannenkoor.nl/kaarten en voor het concert in Son en Breugel bij het Vestzaktheater. Meer informatie vindt u op www.geldropsmannenkoor.nl.