Fantastische burendag

Volgens goed gebruik, al sinds 1991, wordt er in de Lijsterlaan een keer per jaar samen feestgevierd. Dit jaar hebben we wel een heel bijzondere invulling aan onze burendag kunnen geven.

Met medewerking van de gemeente en kwekerij M. van den Oever BV zijn er op de kale groenstrook in de straat lampenpoetsersgras en lavendel geplant door de Lijsterlaners. In de grasstroken fleuren in het voorjaar 2000 crocusbollen de straat op. Jong en oud, al 60 jaar in de straat wonend en net nieuw, het werd een gezamenlijk project waar we trots op zijn.

Als klap op de vuurpijl wonnen we ook nog de straatbarbecue die ter beschikking werd gesteld door Jeanette en Marcel Verhoeven van de Plus supermarkt. We waren beduusd van de gulle verzorging van de barbecue, zó compleet en zó veel... Met de hele straat hebben we genoten van de ruime keuze aan vlees, salades en sauzen. Er is zelfs nog genoeg over voor een 'afterparty' wat later in het najaar. Het winnen van de volledig verzorgde barbecue heeft absoluut bijgedragen aan een geweldige burendag in ons straatje.

Jeanette en Marcel, mogen we jullie hiervoor heel hartelijk bedanken!

Bewoners van de Lijsterlaan