Nog enkele kaarten beschikbaar voor 'Slappe Zanik Avonden'

Al jarenlang is de 'Slappe Zanik Avonden', met een selectie van de beste Brabantse tonpraters, een vast item in het programma van Het Vestzaktheater. Ook dit jaar is het weer een onderdeel van het zeer gevarieerde programma. Dit jaar worden deze avondvullende lachavonden gehouden op vrijdag 18 oktober en zaterdag 19 oktober. De voorstelling van zaterdag 19 oktober is al geheel uitverkocht.

De voorstellingen beginnen om 20.15 uur, de entreeprijs bedraagt 15 euro en alleen voor vrijdag 18 oktober is nog een beperkt aantal kaartjes beschikbaar. Dit jaar kan het publiek weer genieten van een aantal tonpraters van grote reputatie.

Er zijn optredens van:
Berry Knapen

Berry vindt het heerlijk om de boel op zijn kop te zetten en met het publiek te 'kloten'. Nee, hij is niet te beroerd om het publiek erbij te trekken. In de 'ton' is hij in zijn element. Absurde humor, onvoorspelbaar, hilarisch, explosief, een tikkeltje brutaal…, heerlijk!

Boy Jansen
Sinds het begin dat Boy mee doet aan het Brabants kampioenschap tonpraten staat hij in de top drie. Door de vlieguren die hij de afgelopen jaren gemaakt heeft, durft hij u bijna lachgarantie te geven. Door zijn grappige vondsten, ijzersterke typetjes en vlijmscherpe improvisatie weet hij vele zalen voor zich te winnen.

Hans Verbaarschot
Tonpraten is voor hem een vorm van leven. Hans is er altijd mee bezig en altijd probeert hij anders naar een bepaalde situatie te kijken. Met zijn ADB (Algemeen Beschaafd Deurnesch) speelt hij met de taal, daarbij is zijn kracht het beeldend vertellen. Het zo uitkramen dat het publiek het ziet gebeuren en ze vervolgens te verrassen door er een compleet andere wending aan te geven.

Frank Schrijen
Frank is de persoon om een zaal te vermaken met zijn 'lekkere humor'. De zaal is al gauw aan de rol en hij blijft zijn publiek van A tot Z boeien. Volgens velen één van de betere tonpraters van Nederland met spitse teksten en een onnavolgbare mimiek.

Jasper van Gerwen
Jasper is een geval apart. De laatste jaren heeft hij menig zaal mogen bespelen. Iedere keer met veel succes. Zijn acts die hij bij het tonpraten brengt, zijn voor mensen heel herkenbaar. Daardoor wordt het vermakelijk om naar te luisteren. Het spel en de timing zijn ijzersterk en menig zaal valt voor hetgeen hij brengt.

Alle tonpraters zullen ongetwijfeld wat van hun nieuwe buut uitproberen. De avonden worden dit jaar gepresenteerd door dorpsgenoot Marinus Merks. Samen met de Bloaskaken en de artiesten belooft het weer twee avonden vol dolle pret te worden in Het Vestzaktheater in Son en Breugel. Zorg dat u deze opening van het carnavalsseizoen niet mist. Kaarten à vijftien euro per stuk zijn te koop via Vestzaktheaterson.nl of op maandag- en vrijdagochtend bij Het Vestzaktheater aan de Kerstraat 2 in Son en Breugel.