Eenmaal, andermaal, verkocht!

De leden van de Katholieke Vrouwen Beweging hadden eens goed in huis rondgekeken of ze nog goede spulletjes hadden waar ze zelf niets meer mee deden. Die werden meegenomen naar De Zwaan, waar ze per opbod werden verkocht aan de andere leden. De opbrengst kwam ten goede aan de kas van de KVB.

De dames hadden goed ingezameld. Er lagen mooie spullen over twee tafels verspreid. Nellie Hazenberg was voor de gelegenheid de veilingmeester en wist dat op meesterlijke wijze te doen. Op sommige handelswaar werd flink tegen elkaar opgeboden. Bijna alles werd verkocht en het kleine beetje dat over was werd naar de kringloopwinkel gebracht. Het was een zeer gezellige avond, waar sommigen met een tas vol goederen, maar zonder al te grote aanslag op de portemonnee, huiswaarts keerden. Voor een beeldimpressie van deze gezellige avond kun je kijken op www.kvbsonenbreugel.nl.

De volgende activiteit van de KVB is op 22 oktober om 20.00 uur. Het is een voorlichtingsbijeenkomst over het belang van gezond bewegen op latere leeftijd. Dit keer niet in De Zwaan, maar in de Sonse Jachthaven.