Afbeelding
Foto: Ingezonden

Geslaagd VIP-event bij Derma-zone Huidinstituut

Derma-Zone Huidinstituut uit Son en Breugel hield op 10 oktober weer haar jaarlijkse VIP-event. Dit keer had het een extra feestelijk karakter vanwege het winnen van de Beauty Award 2019. Het event mocht zich wederom verheugen in een warme belangstelling.

Demonstratrices van Maria Galland presenteerden de nieuwe productlijn Ultim'Boost, een nieuwe en wetenschappelijk onderbouwde standaard voor de bescherming van je huid tegen de negatieve invloeden van onze levensstijl en omgeving. De make-up voor het najaar werd gepresenteerd, er waren aantrekkelijke aanbiedingen voor behandelingen en producten en er was natuurlijk een hapje en een drankje.

Na de Beauty Award richt Derma-Zone het vizier weer op de toekomst, zo worden de laser/IPL-behandelingen verder uitgebouwd en zal Derma-Zone vanaf januari 2020 gaan samenwerken met huidtherapeute Michelle van der Aalst.

Tot besluit namen de deelnemers een goedgevulde goody-bag mee naar huis, met niet alleen samples, maar ook tips voor een ontspannen vrije tijd in de vorm van het boek 'Zo, Zondag'.