Spaar bij COOP Son en Breugel voor echte keukenklassiekers

Gezellig samen tafelen. Met de pan of ovenschaal op tafel, om lekker zelf op te scheppen. Breid voordelig de keukenset uit met de spaaractie van COOP Son en Breugel. Vanaf maandag 28 oktober sparen klanten bij de supermarkt voor fikse korting op hoogwaardige pannen en schalen van het kwaliteitsmerk ZWILLING.

Negen stijlvolle producten zijn geselecteerd voor deze spaaractie; kommetjes (set van 2) in twee formaten, drie verschillende ovenschalen en een taartvorm van topkwaliteit aardewerk, geëmailleerde gietijzeren pannen en een fonduepan (inclusief zes vorken). Allemaal gebruiksvriendelijk, geschikt voor de oven, makkelijk te onderhouden, en in een stijlvolle, warme kleur: donkerrood.

COOP Son en Breugel: "Met de hoogwaardige keukenklassiekers van ZWILLING wordt koken, bakken en braden een feest. Niets is fijner dan gezellig samen tafelen en met deze producten zet u altijd iets lekkers op tafel. Letterlijk, want de pannen en schalen zijn zo mooi dat u ze vanuit de oven of het fornuis direct op tafel kunt zetten!"

Spaaractie
De spaaractie van Coop start op maandag 28 oktober en loopt tot en met zondag 19 januari. Klanten ontvangen bij elke vijf euro* aan boodschappen een spaarzegel. Voor een vliegende start ontvangen klanten in de eerste week (28 oktober – 3 november) dubbele zegels. Een spaarkaart is al vol met 15 zegels. Volle spaarkaarten kunnen tot en met zondag 31 maart – met een bijbetaling – ingeruild worden voor één van de producten naar keuze. De pannen en ovenschalen van ZWILLING zijn niet los te koop bij Coop. Voor deze actie geldt: op = op. Kijk voor meer informatie over de actie op coop.nl/zwilling.

*Exclusief wettelijk niet toegestane artikelen.