Kerkberichten

Sint Genovevakerk
Vrijdag 1 november, Allerheiligen
19.00 uur: Eucharistieviering

Zaterdag 2 november, Allerzielen
Wij herdenken alle overledenen, in het bijzonder degenen die ons in het afgelopen jaar zijn ontvallen
19.00 uur: Eucharistieviering m.m.v. Breugels Kerkkoor. Aansluitend zegening van de graven.

Zondag 3 november
09.30 uur: Eucharistieviering m.m.v. Breugels Kerkkoor. Kinderwoorddienst. Intenties: Ad Versantvoort, Miny van de Ven-Winkelman, Karel en Elisabeth Faessen-van Tilburg, Cor Groeneweg, Piet Merks, Els Grootegoed-Weeber.
11.00 uur: Eucharistieviering m.m.v. het Sons Parochiekoor Intenties: Anneke en Ties van der Heijden-van der Zanden, Leo en Corrie van de Ven-van den Hurk, Harry van Heeswijk.

Zondag 10 november
09.30 uur: Eucharistieviering m.m.v. Breugels Kerkkoor. Intenties: An Rooijakkers-Daniëls, overleden ouders Meulendijks-Vermeulen, Pierre van Veggel
11.00 uur: Eucharistieviering, Familieviering m.m.v. het Sons Parochiekoor. Intenties: Els Swinkels-Swinkels (1e jaargetijde), Jeanne Stroucken-van Nuland, Ties van Gorp.

Overige kerkdiensten Son en Breugel
Zaterdag 2 november, Allerzielen
16.30 uur: Woord- en communieviering in Berkenstaete
Zaterdag 9 november
16.30 uur: Woord- en communieviering in Berkenstaete

Martinuskerk Centrum
Vrijdag 1 november Feest van Allerheiligen
19.00 uur: Eucharistieviering met Het Goede

Zaterdag 2 november Allerzielen
19.00 uur: Eucharistieviering met Het Requiemkoor. Na afloop van de Viering zegening van de graven. Intenties: Adrie Oerlemans (mgd), Mien van Susante – Drijvers (mgd), Overleden familieleden van familie van Bree, Jan van Driel, Jan Kanters en overleden familieleden van familie Prinsen – Albrecht, Jo van de Wijdeven – van Berkel, Harrie en Miet Schepens – Harks (mgd), Annie Vervoort – Ketelaars, Mien Snijders – Verhagen en overledenen van familie Snijders – Clijsters, Jan van de Ven, Harrie Schepens en zoon Mari.

Zondag 3 november Eenendertigste Zondag door het Jaar
09.30 uur: Eucharistieviering met Het Martinuskoor. Intenties: Toos Thijssen – van Vijfeijken (mgd) en zoon William, Overleden ouders Ploegmakers – van Rooij en zoon Leo, Cornelus en Adriana van Rooij – Verhoeven en Maria, Johannes van Rooij, Wilhelmina van Rooij, Sientje Janssen – van Laarhoven (mgd), Dien de Leijer – Moeskops, Marie Thérèse Boon, Adrianus en Mien van Oss – van der Linden en dochter Antoinette (mgd) en schoondochter Hannie van Oss – Klomp, Ger van Rooij – Panhuizen (mgd), Frans de Leijer en overledenen van familie de Leijer, Jo van Erp – van Empel, Francien van der Vleuten – Aarts, Frans van de Zanden.

Zondag 3 november
14.30 uur te Boskant: Zegening van de graven.
Maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag
19.00 uur: Eucharistieviering in de Martinus kerk.

Woensdag 6 november
19.00 uur: Eucharistieviering in de Heilige Rita kapel te Boskant.

Donderdag 7 november
20.00 uur: Stichting Behoud Martinuskerk.

Vrijdag 08 november Avond van het Licht
19.00 uur: Viering met sfeervolle liederen, teksten, getuigenissen en een lichtprocessie tot op de begraafplaats, die voor deze gelegenheid verlicht is met kaarsjes en fakkels.

Boeken voor de Boekenbeurs op werkdagen in te leveren in de kerk van Eerschot van 10.00 uur tot 12.00 uur.

Sint-Antonius Nijnsel
Zondag 3 november
11.00 uur Allerzielenviering met gemengd koor, en zegening van de graven. Intenties: Alle overledene van het afgelopen jaar. En voor Theo en Tonny van Kaathoven- van Erp, Ben Habraken, Roland Vulders, Toon en Bertha van Erp- Kemps en zoon Leo, overl. Fam. Verschuren, overl. fam. Mutsers, en overl. fam. Verdijk, Johan van Zutphen.

Kerkdienst Protestantse kerk
(PKN) Son en Breugel
Zondag 3 november
10.00 uur: Mw. P. Zweers, Gedenken overledenen m.m.v. de cantorij.