Marjan bij haar boeken
Marjan bij haar boeken Foto: Ingezonden

Boekpresentatie Marjan Heemskerk

Marjan Heemskerk, de Sonse auteur van 'The happy financial', was zaterdag 2 november bij boekhandel De Traverse aanwezig om haar eerste boek te signeren. In dit boek krijg je in vijf praktische stappen inzicht in je geldzaken.

Marjan heeft sinds 2016 online haar succesvolle platform 'The happy financial', waarmee ze wil laten zien dat financiën helemaal niet zo saai en ingewikkeld zijn als veel mensen denken. Met praktische tips in blogs en video's laat ze zien hoe je als particulier en ondernemer met je geldzaken aan de slag kunt. Hoe je dit kunt doen, kun je dus vanaf nu ook lezen in het gelijknamige boek 'The happy financial'.

In het boek dat Marjan 2 november signeerde, staan niet alleen tips voor particulieren hoe ze hun financiële doelen kunnen behalen. Ieder hoofdstuk is ook uitgebreid met een aparte sectie voor ondernemers. En daarmee maakt het niet alleen een leuk en interessant boek voor jezelf, maar is het ook zeker een origineel cadeau om te geven voor de feestdagen.

De aanwezigen reageerden enthousiast op het boek en hadden na het lezen van de eerste bladzijdes zelf eigenlijk ook wel zin om direct aan de slag te gaan. "Gelukkig kan dat ook meteen", zegt Marjan. "Het boek is heel praktisch en geschikt voor iedereen, ongeacht je huidige financiële situatie." Het mooie is dat er ook downloadbare Excel sheets bij het boek zitten, zodat je écht direct aan de slag kunt.

Het boek 'The happy financial – In 5 stappen je financiële doelen bereiken' van Marjan Heemskerk, is nu verkrijgbaar bij boekhandel De Traverse in Son en Breugel.