Lezing over troost door Hella van der Wijst

Voor alleengaanden werd zondag 3 november in Thermae Son de lezing over troost door Helga van der Wijst gehouden. Zij is bekend van vele programma's op tv.

Voordat de lezing begon, was er veel stress op de gang. Hella kon niet op tijd aanwezig zijn, doordat ze in de file stond. Gelukkig heeft de organisatie een gedichtenboekje bij de hand. De wachttijd is opgevuld met het voorlezen over troost.

Ze treft haar voorbereiding voor haar lezing over de kracht van troost. Een geweldige middag, waar niet alleen Hella aan het woord was. Veel mensen uit de zaal gingen in gesprek met Hella, allemaal met hun eigen verhaal over 'geloof-hoop-liefde' en troost, de items van de lezing. Iedereen was erg onder de indruk van de gesprekken waarover gesproken werd met het publiek. Omdat het een middag was voor alleengaanden, deed het iedereen goed dat alles waar over gesproken werd, voor iedereen herkenbaar was. Dat schept een warme band.

Warm was ook het applaus voor en door allen. Iedere bezoeker kreeg bij het weg gaan een kaarsje voor licht en warmte thuis. De organisatie kijkt terug op een mooie middag met veel warmte en aandacht voor iedereen.