Southern Comfort Barber Mates zoekt nieuwe leden

Eindhoven - De Southern Comfort Barber Mates uit Eindhoven zingen a capella barbershop, vier stemmig zonder muzikale begeleiding of bladmuziek en dat doen de twintig mannen allemaal uit het hoofd. De groep mannen heeft veel plezier in zingen en maakt daarbij veel lol. Dit alles doen zij onder de bezielende leiding van hun dirigente (MD) Hanneke Reijerse.

Het koor is dringend op zoek naar een aanvulling voor de baritons en tenoren. Dus trek je stoute schoenen aan en kom luisteren en zing mee. Voor je het weet ben je verkocht aan deze mooie stijl van zingen. Heb je het voornemen om bij een koor te gaan zingen? Kom dan eens vrijblijvend een keer luisteren en eventueel meezingen. De repetitie is op woensdagavond vanaf 20.00 – 22.30 uur in wijkaccommodatie De Boemerang, Planetenlaan 1a in de Eindhovense wijk Woensel. Probeer het eens een maandje gratis zonder verplichtingen. Iedereen is van harte welkom, ook als je (nog) géén geoefend zanger bent.

Wie houdt er nu niet van muziek? De koorleden van Southern Comfort Barber Mates in ieder geval wel. Zij zingen diverse genres van onder andere Elvis Presley, Elton Jon, Ricky Nelson, Queen, The Beatles, John Denver, Rob de Nijs en Guus Meeuwis. Voor de komende feestdagen mogen de kerstliederen natuurlijk niet ontbreken.

Wil je een optreden beluisteren en bekijken kom dan zondag 15 december naar Strijp-S naar de Feel Good Market. Vermoedelijk rond 14.00 uur staat hun optreden daar gepland. De juiste tijd is nog niet bekend. Ben je enthousiast geworden en wil je meer weten? Neem dan contact op met ajj.van.dijk@gmail.com of kijk op www.scbm.nl.