Afbeelding
Foto: Chalets-Homes.eu

Mobiele en modulaire woonoplossingen bij Chalets-homes.eu

Voormalig tuincentrum Dankers heeft een nieuwe bestemming gekregen. Spectaculair was het om te zien hoe een grote kraan afgelopen week verschillende mobiele en modulaire woonoplossingen in de voortuin van het oude tuincentrum neerzette. Deze nieuwe woningen vormen de showtuin van Chalets-homes.eu en is vanaf nu geopend voor publiek.

Chalets-homes.eu biedt een breed scala aan hoogwaardige mobiele en modulaire woonoplossingen zoals onder meer chalets, mantelzorgwoningen, kantoor oplossingen, lodges, spa- en sanitaire modules. In de showtuin kunnen bezoekers zelf de kwaliteit en het woongenot van een (tweede) woning, mantelzorgwoning of kantoorruimte ervaren.

Gregor Konarski, mede-eigenaar van Chalets-homes.eu en voormalig bouwondernemer uit Son, is tijdens zijn zoektocht naar een hoogwaardige mantelzorgwoning voor zijn vader geïnspireerd geraakt door de woonoplossingen van Lark Leisure Homes. In de grootste en modernste fabriek in Midden-Europa worden de mobiele en modulaire huizen vervaardigd in de technologie van lichtgewicht houten skeletten. Naast de bouw van modulaire woonoplossingen produceert Lark Leisure Homes ook meubels waardoor woningen en kantoorruimtes plug and play opgeleverd kunnen worden.

Voor Chalets-homes.eu is kwaliteit, comfort en duurzaamheid maar ook innovatie erg belangrijk. Hierdoor kunnen er lichtere, sterkere en duurzamere woningen ontwikkeld worden. Denk hierbij aan verplaatsbare chalets, tiny houses, mantelzorgwoningen en studentenwoningen om de acute woontekorten op te vangen en tijdelijke huisvesting te kunnen bieden. Maar ook aan mobiele kantoorruimtes en hotelkamers zodat er tijdens verbouwingen gewoon doorgewerkt kan worden. Daarnaast mogen de modulaire oplossingen voor familiewoningen, hotels en complete woonwijken niet vergeten worden. Gemaakt in de fabriek en afgemonteerd op locatie. Deze snelle en duurzame manier van bouwen zou wel eens hét antwoord kunnen zijn op de huidige crisis waarin de woningmarkt zich bevindt.

Het team van Chalets-homes.eu bekijkt graag samen met u de verschillende woonoplossingen. De showtuin is geopend op donderdag en vrijdag van 10.00 tot 17.00 uur en op zaterdag van 10.00 tot 16.00 uur. Op afspraak kan de showtuin ook op een ander tijdstip bezocht worden. Voor meer informatie kunt u ene kijkje nemen op de website: www.chalets-homes.eu.