Kerkberichten

Sint Genovevaker
Maandag 16 december
18.30 uur: Kerstspel Stoklandschool
Woensdag 18 december
19.00 uur: Boeteviering m.m.v. het Sons Parochiekoor

Zondag 22 december
09.30 uur: Eucharistieviering m.m.v. Breugels Kerkkoor. Intenties: Tiny Verhoeven-Hazenberg, Clara den Ouden-Dreesen.
11.00 uur: Eucharistieviering m.m.v. het Sons Parochiekoor
Intentie: Bert Hooijmaijers, pater Pieter van Heeswijk, Wim van Heeswijk.
12.30 uur: Doop Anoek Jansen
15.00 uur: kerstconcert Orgelkring Tannie van Loon op orgel, Sons Kamerkoor, Emir Bektevic leest een kerstverhaal

Dinsdag 24 december, Kerstavond
17.00 uur: Peuter- en kleuterviering met samenzang en familie Cooijmans
18.30 uur: Kerstavond familieviering met samenzang en muziekgroep 'Allegretto's'. Intentie: Frens Swinkels.
20.30 uur: Nachtmis m.m.v. het Breugels Kerkkoor. Intenties: Sjaak van de Ven, Marietje Slegers-Smits.
22.30 uur: Nachtmis m.m.v. gemengd koor 'Een van Zin'. Intentie: Lieke Braam-van Dieren, Nell Vrenssen-Sol.

Woensdag 25 december, Eerste Kerstdag
09.30 uur: Eucharistieviering m.m.v. het Breugels Kerkkoor. Intenties: Piet Buur
11.00 uur: Eucharistieviering m.m.v. het Sons Parochiekoor en Gregoriaans koor
Intenties: Anneke en Ties van der Heijden-van der Zanden, Corrie en Leo van de Ven-van den Hurk, Ouders Merks-Habraken en kinderen, Ouders Pijnenborg-van Arkel en kinderen.
15.30 uur: Kindje wiegen.

Donderdag 26 december, Tweede Kerstdag
09.30 uur: Eucharistieviering m.m.v. het Breugels Kerkkoor. Intenties: Ben Swinkels, Theo en Lena Roestenburg- vd Wetering, overleden ouders Swinkels-Geven en overleden ouders Toonen-Daniëls.

Zondag 29 december
09.30 uur: Eucharistieviering m.m.v. het Breugels Kerkkoor. Intenties: Familie vd Laar-van Heeswijk, Arie en Jet de Korte vd Laar, Piet en Hein en Nettie van Eck en hun ouders Jan en Doortje van Eck-van Lankvelt, Mia Donkers-van Heeswijk, Piet en An Vervoort-Pennings, Janny Alkemade-Quist, Jo Vos, Sjaak van de Ven en ouders van Leest-Timmers.
11.00 uur: Eucharistieviering m.m.v. het Sons Parochiekoor. Intentie: Nolda Roestenburg-Versantvoort.

Dinsdag 31 december, Oudjaar
18.00 uur: Vesperviering m.m.v. het Breugels Kerkkoor

Woensdag 1 januari, Nieuwjaar
11.00 uur: Eucharistieviering m.m.v. het Sons parochiekoor, aansluitend nieuwjaarsreceptie in Den Bauw

Zondag 5 januari
09.30 uur: Eucharistieviering m.m.v. het Breugels Kerkkoor. Intenties: Ad Versantvoort, Miny vd Ven-Winkelman, Karel en Elisabeth Faessen-van Tilburg, Cor Groeneweg, Piet Merks, Els Grootegoed-Weber, aansluitend nieuwjaarsreceptie in Den Bauw
11.00 uur: Eucharistieviering m.m.v. het Sons Parochiekoor. Intentie: Piet Sanders

Zondag 12 januari
09.30 uur: Eucharistieviering m.m.v. het Roois Kamerkoor. Intenties: An Rooijakkers-Daniëls, Pierre van Veggel, ouders Thoonen-Roijackers en zoon Bart en Betsie en Marjan
11.00 uur: Eucharistieviering. Intenties: Wim en Corrie van Duren-Blommers, Harrie van Rooij, Cor van der Laar, Willem en Riek Lavrijssen-Joosten, Jan en Gré de Beer-Megens, Carel Swinkels, Jan van Eijndhoven, Marc van Sloun.

Vieringen in Berkenstaete
Zaterdag 21 december
16.30 uur: Eucharistieviering


Dinsdag 24 december, Kerstavond
15.00 uur: Kerstviering m.m.v. het Sons Gregoriaans koor

Zaterdag 28 december
16.30 uur: Viering

Zaterdag 4 januari
16.00 uur: Viering

Zaterdag 11 januari
16.00 uur: Viering

Martinuskerk Centrum
Zaterdag 21 december
19.00 uur: Eucharistieviering met Het Goede Herderkoor. Intenties: Netty Bekkers – van Aert, Jacobus en Lies van Aert – Marcus, Riek en Harry Donker – van Aert en Jan van Oorschot, Jan van der Schoot en overleden familieleden.

Zondag 22 december Vierde Zondag van de Advent
09.30 uur: Eucharistieviering met Het Martinuskoor. Intenties: (geen intenties opgegeven).

Dinsdag 24 december Kerstavond
18.00 uur: Familieviering met Het Goede Herderkoor.
Intenties: Jan Kanters, Jan van Driel, Overleden familieleden van familie van Bree, Nelly van den Biggelaar – van Boxtel, Ton en Liesje van Helden – Simons, Opa en Oma Simons – van de Kamp, Opa en Oma van Helden – van Dincten, Nicole van Ooijen – van de Kamp en haar beide Opa's en Oma's, Albert en Riki Versantvoort – Foolen, Felipe Marinho Vieira, Overleden ouders van den Oever – van Kempen, Overleden ouders Swinkels – van den Berg, Henny en Ton Campman – van de Kamp (mgd), Piet van Hoof, Theo en Anna van Erp – Oerlemans en zoon Jan, Dien de Leijer – Moeskops, Overleden familieleden familie Lathouwers, Overleden familieleden familie van Gerwen – Lathouwers, Antoinette van Gerwen – van den Tillaart, Lenneke Versantvoort, Harry Merks en overleden familieleden familie van de Ven – Moeskops, Franske de Greef (mgd), Frans en Martina Timmermans – der Kinderen, Helmus en Cisca van den Berk – Latijnhouwers, Henk van Uden, Overleden ouders van Uden en Piet van de Schoot, Jacques van Deijck, Frens Versantvoort en Riek Versantvoort – Roestenburg, Overleden ouders van der Heijden – van Elderen, Zoon Cor en Lien, Overleden ouders van de Meerendonk – Bressers, Jaantje en Harrie van den Berk – Timmermans, Betsie van Acht en Ad de Koning, Michel van Bokhoven.

Dinsdag 24 december Kerstavond
21.30 uur: Nachtmis met Het Martinuskoor. Intenties: Jan Kanters, Jan van Driel, Overleden familieleden van familie van Bree, Nelly van den Biggelaar – van Boxtel, Ton en Liesje van Helden – Simons, Opa en Oma Simons – van de Kamp, Opa en Oma van Helden – van Dincten, Nicole van Ooijen – van de Kamp en haar beide Opa's en Oma's, Albert en Riki Versantvoort – Foolen, Felipe Marinho Vieira, Overleden ouders van den Oever – van Kempen, Overleden ouders Swinkels – van den Berg, Henny en Ton Campman – van de Kamp (mgd), Piet van Hoof, Theo en Anna van Erp – Oerlemans en zoon Jan, Dien de Leijer – Moeskops, Overleden familieleden familie Lathouwers, Overleden familieleden familie van Gerwen – Lathouwers, Antoinette van Gerwen – van den Tillaart, Lenneke Versantvoort, Harry Merks en overleden familieleden familie van de Ven – Moeskops, Franske de Greef (mgd), Frans en Martina Timmermans – der Kinderen, Helmus en Cisca van den Berk – Latijnhouwers, Henk van Uden, Overleden ouders van Uden en Piet van de Schoot, Jacques van Deijck, Frens Versantvoort en Riek Versantvoort – Roestenburg, Overleden ouders van der Heijden – van Elderen, Zoon Cor en Lien, Overleden ouders van de Meerendonk – Bressers, Jaantje en Harrie van den Berk – Timmermans, Betsie van Acht en Ad de Koning, Michel van Bokhoven.

Woensdag 25 december Kerstmis
09.30 uur: Eucharistieviering met Het kerkkoor uit Olland. Intenties: Tinus Habraken (mgd), Zus en Richard van den Bosch – van der Vleuten (mgd), Annie Vervoort – Ketelaars, Gerrit Roijakkers en overleden familieleden van familie Roijakkers en van familie Smits, Marietje van de Sande – Verhagen en kleinkind Sander, Harry Merks en Martien van de Ven, Jan Poels, Overleden ouders Poels – van der Heijden en overleden familieleden, Tonny van Erp – van Eert en overleden familieleden van familie van Eert en van familie van Erp, Antoon en Nelly Adams – Seijkens en zoon Willy en Tonny en Bertus Braat – van Kaam, Jan Sanders.

Woensdag 25 december Kerstmis 11.30 uur: Kindje wiegen. Peuter- en Kleuterviering. Samen luisteren naar het Kerstverhaal, samen zingen, bidden en het Kind Jezus welkom heten.

Donderdag 26 december Tweede Kerstdag
09.30 uur: Eucharistieviering met Het Odakoor. Intenties: Brigitta van den Hurk, Miet Kuijpers, Antonet en Piet van den Brand – van de Weetering en hun zonen Albert, Harrie en Kees, Ouders Neggers, Lamers – van Kray, Overleden ouders Stephanus en Zus van de Wiel – van de Kamp, Dochters Liesbeth en Ton, Zonen Jan, Harry en Ad, Schoondochter en schoonzonen en kleindochter Angelique, Jan van Acht en overleden ouders en familie, Overleden ouders Habraken – van de Sande en familie.

Tijdens de kerstvakantie zijn er aangepaste openingstijden van de parochiecentra in Sint-Oedenrode en Son en Breugel. Maandag 23 en dinsdag 24 december gebruikelijke openingstijden. Tussen Kerstmis en Nieuwjaar gesloten. Donderdag 2 en vrijdag 3 januari gebruikelijke openingstijden. Voor dringende pastorale zaken, zoals het ontvangen van de ziekenzalving of in geval van overlijden, is het parochiecentrum ook buiten deze uren bereikbaar via de achterwacht. Tel. 0413-477741.

Sint-Antonius Nijnsel
Zondag 22 december
11.00 uur Eucharistieviering. Intenties: Overl. ouders v.d. Heijden- van Elderen, zoon Cor en dochter Leny.

Dinsdag 24 december Kerstavond
18.00uur: Familieviering met Kinderkoor, Deo Favente en Gemengd koor.

Woensdag 25 december, Hoogfeest van Kerstmis
11.00uur: Eucharistieviering met Deo Favente en Gemengd Koor. Intenties Kerstavond en 1e Kerstdag: Jan en Petra Aarts- v.d. Laar, overl. familie Aarts en van Eindhoven, overl. ouders v.d. Meulengraaf- Oerlemans, Theo Hannes, Jan Vervoort, Theo Raaijmakers Johannes en Johanna Dortmans- Dobbelsteen, Joke vd Aa- Dortmans, Gerardus en Cornelia van de Koevering- v.d. Heijden en overl. fam. v.d. Koevering, Overl. ouders Hendrikus en Adriana van den Biggelaar- Korsten en overl. fam. v.d. Biggelaar, Jo van Roosmalen- v.d. Laar.

Donderdag 26 december 2e Kerstdag
11.00uur: Eucharistieviering met Deo Favente. Intenties: Marinus en Drika Verhagen- van Hooff en zoon Rini, Martien Raaijmakers en zijn ouders, Harry en Adriana Vervoort- van Gogh en zoon Jan.

Zondag 29 december
11.00 uur: Eucharistieviering met gemengd koor. Intenties:
Toon v.d. Burgt.

Eerste en Tweede Kerstdag kerk open van 12.00 tot 15.00 uur.

Kerkdienst Protestantse kerk
PKN Son en Breugel
Dinsdag 24 december
21.00 uur: Mw. J. Nieuwenhuizen, m.m.v. de cantorij

PKN St. Oedenrode (Knoptoren)
Woensdag 25 december
10.00 uur: Ochtendgebed

PKN St. Oedenrode (Knoptoren)
Zondag 29 december
10.00 uur: Ds. G. Baerends, Doopdienst

PKN Son en Breugel
Zondag 5 januari
10.00 uur: Mw. J. Nieuwenhuizen, Nieuwjaarsdienst