Dertiende SBC Mandarijnentoernooi voor jongste spelertjes SBC

Ieder jaar nemen de jongste spelertjes van SBC tijdens de winterstop deel aan het zogenoemde Mandarijnentoernooi. Dit toernooi werd dit jaar gehouden op zondag 12 januari in Sporthal De Bongerd. Geen toernooi met bekers als beloning, maar met een grote, sappige mandarijn voor iedereen in de pauze. Dit jaar gesponsord door de Vriendenclub van SBC. Nogmaals onze dank daarvoor!

Een veertigtal fanatieke spelertjes streden met grote inzet en met veel plezier onder toeziend oog van ouders, broers en zusjes, opa's en oma's. De spelertjes waren ingedeeld in teams met beroemde namen, zoals Real Madrid, Barcelona, Liverpool, PSV, Bayern Munchen, Chelsea, Juventus en Manchester United. Namen van clubs waar ze nu al van dromen om er later zelf ook in te mogen spelen. Moe, maar voldaan, gingen de spelertjes na een geslaagde voetbalochtend naar huis terug. Trainers bedankt voor jullie hulp!

Aanmelden
Wil uw zoontje/dochtertje ook bij het voetbal en is hij/zij geboren in 2013,2014,2015? Meld hem/haar aan via de SBC-site of stuur een mailtje naar gerardscheepens@hetnet.nl voor drie proeftrainingen. Vanaf zaterdag 1 februari gaan ze weer fijn trainen/spelen op het SBC-sportpark. Uw zoon/dochters is dan van harte welkom.