Afbeelding
Foto: ingezonden

MAAS bij Plein Public, meesterlijk voor iedere muziekliefhebber

Plein Public opent het jaar 2020 op zaterdag 25 januari in De Boerderij in Breugel met een topper: MAAS met hun programma 'Over Stromen'. Een tijdloze ontmoeting tussen grote klassieke meesters en iconen uit de popmuziek. Ben je een echte muziekliefhebber en houd je van zowel klassiek als pop? Kun je het aan dat Beethoven een muzikale ontmoeting heeft met The Beatles? Dan is dit een avond om volop te gaan genieten.

Vijf topmuzikanten nemen je mee op een imponerende reis waarin klassiek en pop samensmelten. Het wordt een avond met harmonieus, meeslepende arrangementen en prachtige meerstemmige zang. Beleef hoe het werk van componisten als Bach, Rossini en Beethoven prachtig samengaat met muziek van onder meer The Beatles en Prince. Reis mee door een muzikale wereld die al je emoties prikkelt.

MAAS verbindt, verleidt en verrast. Met Jeroen van Erven op basgitaar/zang, Daniƫlle Hovers op percussie/zang, Gerrit de Groot op gitaar/zang, Wikke van Wershoven piano/toetsen/zang en Jurgen Feskens op trompet/bugel/zang.

Het wordt weer een avond waar je nog lang aan terug zult denken. Er wordt om 20.30 uur gestart en het eindigt om ongeveer 22.30 uur. Maar zoals het vaak gaat kan het met gemak later worden, omdat menig artiest moeite heeft om te stoppen met optreden vanwege de bijzondere sfeer.

Pet gaat rond
Je bent van harte welkom, de prijs voor een uniek avondje uit bepaal je zelf, want in de pauze gaat de organisatie met de pet rond. Tot op zaterdag 25 januari, in De Boerderij Breugel, Leeuwlaan 2 in Son en Breugel. Kijk ook eens op www.boerderijbreugel.nl of op www.maas-muziek.nl.