Samengesteld gevonden materialen
Samengesteld gevonden materialen Foto: willy versteegen

Expositie Weggooien… vergeet het maar

Willy Versteegen-Bastiaanssen exposeert tot en met de Paasdagen haar werk in 'De Boerderij'. Het thema van de expositie is 'Weggooien… vergeet het maar'. Er worden werken geëxposeerd waarin vaak gebruikt wordt gemaakt van materiaal dat al een eerder leven achter de rug heeft. De expositie is tijdens de openingstijden van De Boerderij in Son en Breugel te bezichtigen.

Hierbij valt te denken aan onder andere hergebruik van fotodoeken, textiele materialen, oud papier, koperdraad uit kapotte machinerieën, maar ook oude borduurgarens en versleten sjaals. En wat kun je nog doen met natuurlijke materialen voordat ze de groencontainer ingaan? Wat te denken van afval die je langs de weg ziet rondslingeren. Hoe maak je daar dan weer zo'n bijzonder geheel van dat het de moeite waard is om naar te kijken?

Willy Versteegen heeft hier het antwoord op. Door middel van diverse textiele technieken en in combinatie met diverse textiele materialen. Zoek je inspiratie, neem eens een kijkje in De Boerderij. Verder is een veelvoud van het getoonde werk te zien op www.willybastiaanssen.nl.