De Ondernemersavond: feest mee en verbind u met andere ondernemers

Op zaterdag 1 februari houdt de Lionsclub Son en Breugel weer het jaarlijkse gala, de Ondernemersavond. Ook dit jaar is de Ondernemersavond een groot feest in de feesttent op het Kerkplein in Son en Breugel en u kunt daarbij zijn! Kom ook genieten van een aantrekkelijk, feestelijk programma met kansrijke mogelijkheden om op vernieuwende wijze de verbinding aan te gaan met andere ondernemers.

De gehele opbrengst van deze avond gaat naar lokale goede doelen. In een vernieuwde opzet worden tijdens de avond de drie titels 'Ondernemer Van Het Jaar 2019 voor Son en Breugel en Ekkersrijt' en 'Starter Van Het Jaar 2019' bekendgemaakt en uitgereikt. Daarnaast zal er speciale uitreiking plaats vinden.

Het thema voor 2019 is 'Anders denken, gewoon doen'. Doorbreken van patronen, inspelen op nieuwe markten en trends, gebruik van verrassende technologieƫn of manieren om de klant te bedienen zijn slechts enkele voorbeelden van doen. Met dit thema heeft de Lionsclub dit jaar weer vele voordrachten voor kandidaten binnengekregen. Dit jaar maakt de onafhankelijke jury vooraf geen genomineerden bekend, maar kent ze direct de titels toe. Extra verrassend dus op de avond zelf. Als eerste weten wie dit zijn tijdens de feestavond? Netwerken met collega-ondernemers, potentiƫle klanten of nieuwe relaties? Dat kan allemaal tijdens de Ondernemersavond, die start met voldoende ruimte om elkaar te ontmoeten onder genot van hapjes en drankjes, gevolgd door een diner en een afsluitend feest met onze partyband Caboose.

Bestel nu uw kaarten via www.ondernemervhjaar.nl, bel naar 06-49391114, stuur een e-mail naar info@ondernemervhjaar.nl of kijk op de site voor speciale kortingen als u een tafel voor 8 of 10 gasten afneemt. Nieuw dit jaar: afnemen van een hoge tafel met stoelen voor een kleiner gezelschap van 4 gasten. Bent u zelf geen ondernemer en wilt u er toch bij zijn? Ook dan bent u van harte welkom. De Ondernemersavond is er voor iedereen die er samen een geweldig Son en Breugels feest van wil maken.