Ruimere openingstijden 't Winkeltje

Sinds de opening van het 'tweede kans kleding 't winkeltje' in de Genovevastraat in Son en Breugel, krijgen de vrijwilligers steeds meer de vraag naar ruimere openingstijden. Op dit moment is 't Winkeltje op de eerste én laatste woensdag van de maand geopend. Vanaf woensdag 4 maart zijn de deuren van 't Winkeltje iedere woensdag van 10.30 uur 12.30 uur.

De vrijwilligers waren erg afwachtend of er in Son en Breugel wel vraag was naar Vinted kleding? Men weet 't Winkeltje steeds meer te vinden zowel voor rompertjes en sokjes in de kleinere kindermaten als kleding voor de schoolgaande jeugd.

Verder is er een ruim assortiment dameskleding, truien, blouses, broeken, jassen en met een beetje geluk nog een mooie sjaal erbij. Sinds kort hebben ze ook een beperkte hoeveelheid herenkleding. Voor de prijzen hoeft u het niet te laten. Er is aanbod van 0,50 euro tot 3,50 euro.

De vrijwilligers hopen u in 't Winkeltje te mogen ontmoeten. Tot 26 febuari iedere eerste én laatste woensdag van de maand van 10.30 - 12.30 uur voor u klaar. Vanaf 4 maart iedere woensdagmorgen.