Afbeelding
Foto:

Voedselbank BEST e.o. houdt winkelactie

Met de hulp van de dames van de Ladies Circle uit Son en Breugel houdt de Voedselbank Best e.o. op vrijdag 14 februari en zaterdag 15 februari een winkelactie bij de PLUS-supermarkt van Marcel en Jeannette Verhoeven in Son en Breugel.

De voedselbank Best e.o. verstrekt wekelijks aan ruim negentig gezinnen uit Son en Breugel, Best en Oirschot een voedselpakket. Om te zorgen dat deze pakketten voldoende artikelen bevatten, houdt de voedselbank regelmatig acties in supermarkten om hun voorraad op peil te houden. Op de bovengenoemde dagen zijn ze aanwezig in de PLUS-supermarkt. De vrijwilligers van de voedselbank zijn blij dat ze de medewerking van de manager en hun medewerkers/-sters hebben gekregen om deze actie in zijn supermarkt te mogen houden.

Wat houdt een en ander in?
De dames van de Ladies Circle en/of vrijwilligers/sters van de voedselbank geven bij binnenkomst informatie met betrekking tot de actie en geven een lijstje met gewenste artikelen aan ieder die aan de actie wil deelnemen. Dan kunt u op een zogenoemd koopeiland het door u te kopen artikel afnemen en afrekenen bij de kassa. Daarna geeft u het artikel af bij de ontvangsttafel.

De gewenste artikelen zijn: koffiepads, chocopasta, chocolamelk, gekleurde hagelslag, bloem-, zonnebloemolie, mie, rijst, spaghetti, macaroni, keukenrol 2 p/pak, toiletpapier 4 p/pak, houdbare melk.

Team Ladies Circle en vrijwilligers van de Voedselbank hopen dat de actie een geweldig succes wordt en willen graag iedereen op voorhand hartelijk bedanken voor de medewerking.