Afbeelding
Foto: MooiSonenBreugel

Open dag bij Sonse Stoom-Erette

De Sonse Stoom-Erette is sinds 13 november 2019 een 'Groene stomerij' en reinigen zij duurzaam. Duurzaamheid speelt altijd een belangrijke rol bij een stomerij, zeker bij de Sonse Stoom-Erette. Vader en zoon gingen op zoek naar een nog duurzamere manier van reinigen. Dit resulteerde in de aanschaf van een gloednieuwe Böwe reinigingsmachine.

Deze machine is voorzien van de nieuwste technieken en reinigt alles op een duurzame wijze. Voor het reinigen van allerlei stoffen in de Böwe reinigingsmachine maakt de Sonse Stoom-Erette gebruik van de meest milieubewuste reinigingsvloeistof Sensene. Het zorgt voor een betere geur en kleur en behoud van de kwaliteit van uw stoffen. Behalve het installeren van de nieuwe reinigingsmachine, vond er ook een grondige renovatie plaatst. De Stoom-erette is niet alleen groen, maar ook klaar voor de toekomst.

Alle reden dus voor een open dag die zaterdag 1 februari worden gehouden. Tussen 11.00 en 13.00 uur kunt u een kijkje nemen op de werkvloer, de nieuwe reinigingsmachine bewonderen en in werking zien.