Afbeelding
Foto: Ingezonden

PVGE-fietsprogramma 2020

De fietsclub staat open voor iedere senior die fietsen leuk vindt en van toerfietsen houdt. Met de leden van de fietsclub is voor 2020 weer een prachtig fietsprogramma ontwikkeld. Deze fietstochten vinden plaats op de derde woensdag van de maand.

Allereerst zijn er nog twee winterfietstochten, die in februari en maart plaatsvinden: in februari naar Lieshout en in maart naar Nuenen. Het karakter van de winterfietstochten is dat een halve dag gefietst wordt met gezamenlijke koffiedrinken op een leuk punt.

In april start het zomerprogramma met fietstochten van een hele dag, uiteraard wat verder weg. Hiervan zijn vier tochten, direct met de fiets vanaf het 17 Septemberplein: Boxtel, Oirschot, Mierlo en Gemert en drie tochten waarbij eerst met de auto naar het startpunt van de fietstocht wordt gereden: Schoonhoven, Oisterwijk en Hilvarenbeek. In november wordt weer begonnen met de winterfietstochten van een halve dag naar Strijp-R en Rooij.

Daarnaast wordt in de zomer een fiets driedaagse georganiseerd in een natuurrijke omgeving in Nederland, altijd vanuit een hotel waar het goed toeven is en waar gezamenlijk na de fietsdag genoten wordt van een driegangenmenu. Op dit moment is nog niet bepaald waarnaartoe. Het arrangement omvat twee nachten, twee ontbijten en tweemaal een driegangenmenu. Er wordt in totaal circa 130 km gefietst.

Wie dit aanspreekt en nog geen lid is, kan verdere inlichtingen verkrijgen via de site www.pvge-sonenbreugel.nl en bij fietsclub coördinator Herman Hendriks, via hendriks111@kpnmail.nl of telefonisch via 0499-473042.