Afbeelding
Foto:

Nieuwjaarsbijeenkomst van Bijna Thuis Huis MadeLief

Het Bijna Thuis Huis MadeLief hield maandag 13 januari de nieuwjaarsbijeenkomst voor het bestuur, coördinatoren en alle vrijwilligers. De vrijwilligers, het bestuur en de coördinatoren werden door de Vrienden van het BijnaThuisHuis MadeLief getrakteerd op een uitgebreide ontvangst gevolgd door een rijk buffet in het Vestzaktheater in Son.

Het gebaar van de Vrienden, deze ontvangst, het buffet en ook de eindejaarsattentie, werden mogelijk gemaakt door de gulle gaven van donateurs en van Sonse en Breugelse ondernemers. Drie koks hebben meer dan een dag kosteloos gewerkt aan een geweldig buffet, het Vestzaktheater stelde de ruimte en de keuken hiervoor beschikbaar. De foyer van het theater was voor deze gelegenheid veranderd in een gezellig restaurant. Het gezellige en smakelijke samenzijn werd, heel veel later dan gepland, afgesloten met een teambespreking voor de vrijwilligers.

De Vrienden van het BijnaThuisHuis willen op deze manier hun respect en dankbaarheid tonen voor de inzet en toewijding die deze vrijwilligers iedere dag van 07.00 uur tot 23.00 uur zeven dagen per week laten zien. Het opvangen en verzorgen van bewoners in hun laatste levensfase en van hun familie, vrienden en bekenden, is een taak die veel moed en overtuiging vereist en die veel respect en bewondering verdient.

Overigens, donateur worden van het Bijna Thuis Huis MadeLief kan iedereen met een eenmalige schenking of door lid te worden van de Club van 100. Alle informatie over schenkingen en over het lidmaatschap van de Club van 100 staan op de website van Bijna Thuis Huis MadeLief www.bijnathuishuissonenbreugel.nl.