Zangtalent uit Son schittert op Lieshouts songfestival

Lieshout - Zangeressen Jolijn de Greef en Judith Bauwens uit Son schitteren op songfestival. De Sounds of Eurovision van Harmonie St Caecilia uit Lieshout welteverstaan. De harmonie pakt uit met haar eigen Songfestival en trekt daarvoor alle klassiekers, maar nieuwe hits uit de kast. Dus vergeet Ahoy Rotterdam, het Dorpshuis Lieshout is 14 februari the place to be.

Op de dag van de liefde, Valentijnsdag, betuigt St Caecilia met Sonse inbreng, haar liefde voor het Songfestival. Want als je de hele poppenkast wegdenkt, blijven er vaak verdomd mooie en leuke liedjes over. Van Dinge-dong naar Fairytale, van J'aime la Vie naar Rise like a Phoenix. De harmonie verzorgt het concert niet alleen, het orkest wordt versterkt met combo, zang en dans.

Carnavalsvereniging De Raopers zal het geheel met een carnavalesk sausje overgieten, want een Songfestival zonder opsmuk is slechts een liedjesfestival. Sounds of Eurovision vindt 14 februari plaats in Het Dorpshuis in Lieshout, het concert start om 20.30 uur.

Net als het grote Songfestival vliegen de kaartjes de deur uit, wees er dus snel bij. Kaartjes zijn voor 8,50 euro te koop bij DA Mark in de Dorpsstraat in Lieshout. Meer info is te vinden op www.harmonielieshout.nl. Let op, er zijn alleen staanplaatsen.