Afbeelding
Foto: PVGE

Informatie Reis- en Cultuurclub van de PVGE

De laatste museumreis van het winterseizoen wordt donderdag 27 februari gehouden. Met de trein wordt naar Den Haag gereisd, waar na aankomst koffie wordt gedronken in de gezelligste huiskamer van deze stad op het station; De Stations huiskamer. Op het programma staan het Escher Museum in het Paleis, Bredius museum en het Mauritshuis Je bent vrij om de musea in eigen volgorde te bezoeken.

De middag is vrij om een andere weg te gaan, het tijdstip van de terugreis kan men zelf bepalen. Wel even op de mogelijkheden van je vervoersbewijs letten. Voor het komende seizoen staan er iedere vierde donderdag van de maand reisjes gepland, zowel met de bus als met de trein.

Op de websites van de PVGE vind je de hele agenda en meer uitleg over de steden die dit jaar bezocht worden. Bij de organisatie van de reizen worden alle leden betrokken. Op de jaarvergadering worden suggesties gedaan en kan men zich opgeven om een reis te organiseren. Bijvoorbeeld naar de plaats waar je je jeugd hebt doorgebracht.

Er worden bestemmingen gezocht die binnen twee uur met de trein te bereiken zijn. Om die reden worden er ook busreisjes georganiseerd naar België of Duitsland. Dit jaar gaan ze op 24 september met de flexbus naar Leuven. Deze busreis is ook voor introducé(e)s, let daarvoor op de aankondigingen in DeMooiSonenBreuelKrant.

Wil je meer informatie over de Reis- en Cultuurclub? Bel dan met Christianne Drubbel, 06-30460871.