Kom er bij, bij ons is het gezellig

Nuenen - Priamore is een gemengd koor in Nuenen. Elke donderdagavond van 19.45 - 22.00 uur repeteren zij bij Enode, een prima repetitielocatie op het Eeneind in Nuenen. De leden komen uit Nuenen, Geldrop, Mierlo, Bakel, Eindhoven, Aarle-Rixtel, kortom uit alle richtingen.

Er wordt gerepeteerd onder leiding van een professionele dirigente, een virtuoze pianist en ze treden ongeveer zes tot tien keer per jaar op, bij verschillende gelegenheden. Het repertoire is gevarieerd en in verschillende talen. Er is zelden enig verloop bij de leden, want wie er een paar keer is geweest wil gewoon niet meer weg. Tijdens de pauze is er koffie of een drankje en een klein snackje. De sfeer is optimaal en je hoeft geen Caruso of Callas te zijn. Er wordt serieus gerepeteerd en de dirigente stopt niet, voordat alles goed klinkt. Alten, Sopranen, Bassen en Tenoren, alles is welkom.

Na afloop zitten de leden nog gezellig bij elkaar aan de lange tafel om alles nog eens te evalueren en de laatste weetjes te bespreken. Is je nieuwsgierigheid gewekt? Neem dan vrijblijvend eens contact op met de secretaris Peter van de Kamp, via 040-2838202.