Afbeelding
Foto: Schijndel Hoortechniek

Stichting Jaarmarkt steunt opnieuw lokale initiatieven

Zoals bekend heeft de Stichting Jaarmarkt Son en Breugel in 2017 na dertig jaar de organisatie van de jaarmarkt overgedragen aan een andere partij. Het bestuur van de stichting heeft toen besloten om de in die dertig jaar opgebouwde reserves te besteden aan sponsoring van activiteiten van lokale organisaties, verenigingen en stichtingen.

Hiermee komen de reserves die door zuinig beheer van de door deelnemers betaalde bedragen zijn opgebouwd indirect ten goede aan de gehele gemeenschap van Son en Breugel en zijn daarmee, in de geest van de doelstelling van de stichting, meer dan goed besteed. De penningmeesters die hiervoor in de loop der jaren hebben zorggedragen, hebben hun werk meer dan goed gedaan.

Sinds 2017 is op deze wijze al meer dan 10.000 euro uitgekeerd en hebben veel verenigingen en stichtingen net iets extra kunnen doen of een van hun wensen kunnen realiseren. Het is fijn om te constateren dat de gelden goed terecht zijn gekomen en dat daarvoor ook oprechte dankbaarheid is.

Er is nog steeds een bedrag wat Stichting Jaarmarkt Son en Breugel graag als sponsoring wil uitkeren aan lokale organisaties, verenigingen en stichtingen. Een sponsorbedrag aanvragen kan door een mail te sturen naar info@jaarmarktsonenbreugel.nl met daarin een toelichting op de te organiseren activiteit en een onderbouwing van het gevraagde bedrag.

Op basis van de onderbouwing van de aanvraag zal het bestuur van de stichting dan een keuze uit de aanvragen maken. U zult begrijpen dat deze keuze bindend is en dat hierover geen discussie mogelijk is.