Afbeelding
Foto:

Workshop ‘DNA en Bewustzijn’

In ‘De Boerderij’ in Son en Breugel wordt zondag 15 maart de workshop ‘DNA en Bewustzijn, de samenwerking tussen lichaam en geest’ gegeven door Femke van Hof. Tijdens deze workshop maak je kennis met je eigen lichaamsbewustzijn en hoe dit samenwerkt met ‘jouw’ bewustzijn.

Er wordt vanuit theorie en praktijk gekeken naar de vraag hoe je kunt communiceren met je DNA, je cellen en organen en hoe deze kunnen reageren op impulsen die je zelfbewust (of juist onbewust) geeft.

De huidige wetenschap begint steeds meer te bevestigen wat in de aloude wijsheid tradities al eeuwen bekend is; alles is energie en energie is bewustzijn. Vele mensen die bijzondere prestaties kunnen leveren, hebben zich inmiddels wetenschappelijk laten testen en al deze testen wijzen uit: bewustzijn heeft invloed op materie.

In deze training leer je door middel van diepte-meditatie technieken transformaties te bewerkstelligen. Met andere woorden; je leert hoe je weer zelf het roer in handen krijgt. Ook leer je bewust en op eigen initiatief je hersengolfstaat te beïnvloeden, waardoor het veel gemakkelijker wordt om rustig en gefocust te blijven in situaties die je anders misschien onrustig maken.

Deze training is voor iedereen die geïnteresseerd is in bewustzijnsontwikkeling in het algemeen, voor iedereen die wil begrijpen en ervaren wat DNA nog meer is dan een strengetje chromosomen en voor iedereen die praktische handvatten zoekt om zijn/haar creatie-energie werkzaam te laten zijn in het dagelijks leven.

Opgave voor deze dag graag vóór 11 maart via info@boerderijbreugel.nl.