V.l.n.r. Jos Hölscher, Hans van der Maat (toenmalig President Lions in 2018) en partner van Jos
V.l.n.r. Jos Hölscher, Hans van der Maat (toenmalig President Lions in 2018) en partner van Jos Foto:

Buurtvereniging Gehurterbij is er weer bij

Buurtvereniging Gehurterbij uit de Anton van de Venstraat verkoopt al jarenlang loten van de Lucky Duck Race. Het doel was dit jaar om weer vijfhonderd loten te verkopen, dit is inmiddels gelukt. Kartrekkers Jack Hendriks en Jos Hölscher werden wederom geholpen door een aantal buurtbewoners en cliënten van Zonhove.

Redacteur: Emmy Grit

Lucky Duck is een actie van de Lions Club. Met deze actie worden veel Son en Breugelse goede doelen gesteund. Jos: “Voor ieder lot dat verkocht wordt, krijgt de buurtvereniging vijftig procent, wat neerkomt op 1,50 euro per lot. Het andere gedeelte gaat naar de goede doelen, wat wij dus erg steunen."

Behalve de verkoop van de loten heeft Jos namens zijn autobedrijf ook dit jaar weer een XL-eend gekocht. “Twee jaar geleden ben ik tweede geworden met mijn eend die door de dagactivering op Zonhove is gemaakt. Dit jaar gaan we natuurlijk voor de eerste plaats”, lacht Jos. Wie dit jaar de XL-eend gaat ‘pimpen’ is nog niet bekend, maar grote kans dat Zonhove hier wederom bij betrokken wordt.