Informatie- en adviespunt Hersenletsel opent telefoonlijnen

Heeft u of uw naaste hersenletsel en heeft u vragen, het gevoel dat u er alleen voor staat of wilt u gewoon uw verhaal kwijt, dan kunt u contact met het Informatie- & Adviespunt Hersenletsel Zuidoost Brabant opnemen. In deze bizarre tijden door het coronavirus, wordt het wellicht steeds moeilijker de dag door te komen doordat hulp, dagbesteding en lotgenotencontact wegvallen en u de hele dag thuis zit. Maar ook door de angst en onzekerheid die deze situatie met zich mee kan brengen.

Het Informatie- & Adviespunt Hersenletsel Zuidoost Brabant heeft daarom samen met getrainde ervaringsdeskundigen het initiatief genomen u een mogelijkheid te geven uw zorgen te delen, uw vragen te stellen of een luisterend oor te bieden. Veel van uw problemen kunnen zij niet oplossen, maar mogelijk kunnen ze wel adviezen geven hoe ermee om te gaan in uw thuissituatie en een luisterend oor bieden.

Wilt u contact met de coördinator of met een van de ervaringsdeskundigen dan kunt u hen bereiken via telefoon 06-43366613, informatie@nahzobrabant.nl. In uw mail graag naam en telefoonnummer vermelden. De coördinator van het Informatie-& Adviespunt staat u te woord of reageert op uw mail en brengt u, indien gewenst, in contact met een ervaringsdeskundige.