Drakenboot Festijn 2019 krijgt dit jaar helaas geen vervolg maar wordt uitgesteld naar juni 2021
Drakenboot Festijn 2019 krijgt dit jaar helaas geen vervolg maar wordt uitgesteld naar juni 2021 Foto: Wil Feijen

Drakenboot Festijn gaat niet door

Met pijn in het hart heeft de Rotaryclub Son en Breugel moeten besluiten dat het Drakenboot Festijn op 28 juni niet door kan gaan. Eind juni klinkt nog ver, maar de risico’s om deze editie te organiseren zijn te groot.

“De voorbereidingen voor het Drakenboot Festijn zouden in volle gang moeten zijn. Maar het coronavirus houdt iedereen al een aantal weken in de greep en raakt ons allemaal. Ook onze sponsoren met wie we trouw samenwerken. We kunnen én willen hen nu niet vragen bij te dragen aan dit evenement. En het raakt jou: de deelnemer en bezoeker”, laat de Rotaryclub Son en Breugel weten. Zij kijken natuurlijk ook vooruit en kondigen dan ook aan dat de eerstvolgende editie van het Drakenboot Festijn juni 2021 zal plaatsvinden.

De Rotaryclub Son en Breugel is een actieve club en wil daarom de vrijgekomen tijd graag anders besteden. Juist in deze periode willen ze als serviceclub graag iets voor de lokale gemeenschap betekenen.

Daarom willen zij degenen die wat extra (niet-financiële) hulp/ondersteuning kan gebruiken hulp bieden. Dat kan door de hulpvraag kenbaar te maken aan de Rotaryclub Son en Breugel via een speciaal telefoonnummer 06-22289149. Het gaat hierbij om hands-on-activiteiten zoals: boodschappen doen, vervoer, of andere vragen die zij met kennis en inzet mogelijk kunnen oplossen.