Kerkberichten

Sint Genoveva-kerk
Voor het bijwonen van een Eucharistieviering in de Sint Genovevakerk kunt u zich op donderdag of vrijdag tussen 10.00 en 12.00 uur aanmelden op het Parochiebureau Breugel, Sint Genovevastraat 29, telefonisch bereikbaar via 0499-847241, of op het Parochiebureau Son, Kerkplein 7, telefonisch bereikbaar via 0499-471266.

Martinuskerk Centrum
Zondag 26 juli: Zeventiende Zondag door het Jaar.
11.00 uur: Eucharistieviering. Intenties: Franske de Greef (mgd), Jo van Erp – van Empel, Joop Hoeks (mgd).
Dinsdag en donderdag om 19.00 uur:
Eucharistieviering in de Martinuskerk.

Sint-Antonius Nijnsel
Zaterdag 25 juli
19.00 uur Eucharistieviering. Intenties: Annie van de Laar, Piet Sanders, Marie School- Gibbels, Jo van Roosmalen- van de Laar.

PKN St. Oedenrode en Son en Breugel
Op dit moment worden er geen kerkdiensten georganiseerd in onze kerken te Son en St.-Oedenrode. Wel worden in de Johanneskerk in Eindhoven diensten gehouden waaraan wij onze medewerking verlenen. U kunt deze bekijken via kerkdienstgemist.nl/stations/1470-Johannesgemeente-Eindhoven of beluisteren via https://www.kerkomroep.nl/#/kerken/10123. In juli en augustus zijn er in onze kerk in Son elke twee weken ‘ontmoetingsdiensten’. Vanwege de RIVM-maatregelen dienen gemeenteleden zich hiervoor aan te melden en is er beperkt plaats. Meer informatie vindt u op onze website en in de nieuwsbrief van onze kerkgemeente.