Afbeelding
Foto:pixabay.com/mooisonenbreugel

Wekelijkse nieuwsshow ‘Oh, zit dat zo’

Als vaste luisteraar naar Radio S&B kent u de veelzijdigheid van de programma’s: informatief, verstrooiend, actueel, politiek, lokaal en een grote variëteit aan muziekstijlen uit diverse decennia.

Met ingang van woensdag 2 september voegen zij daar een nieuw element aan toe. In de wekelijkse twee uur durende liveshows zullen Jan Achttienribbe, Lucy van der Wier, Flip Verhagen, Mario Smulders, Ron van Haandel en Han Muller –als vaste duo’s- actuele lokale thema’s bespreken, spraakmakende personen interviewen, de activiteiten van de vele verenigingen en ondernemers belichten en politieke ‘hete hangijzers’ voor het voetlicht brengen. Dit alles zodat u na afloop van het programma kunt zeggen: ‘Oh, zit dat zo’.

Natuurlijk is er ook ruim aandacht voor muziek, waarbij ze er naar streven om regelmatig kleine, intieme akoestische optredens te laten horen, live gebracht door artiesten die rondzwemmen in die immense vijver van lokaal talent in ons dorp.

Heeft u als vereniging, onderneming, artiest of muziekgezelschap iets te melden dat de luisteraars niet mogen missen, wilt u een specifiek onderwerp of gebeurtenis onder de aandacht brengen of live uw muzikaal talent laten horen: Stuur een mail naar info@radiosenb.nl en zij nemen snel contact met u op. Tijdens de uitzending telefonisch reageren kan ook: het betreffende telefoonnummer waaronder de studio bereikbaar is, wordt nog bekendgemaakt.

Kortom: Vanaf 2 september is de woensdagavond nooit meer dezelfde. U stemt om 20.00 uur af op 107.5 FM, de kabel via Ziggo of www.radiosenb.nl (‘Luister Live’-knop) en om 22.00 uur bent u helemaal bijgepraat door de programmamakers van ‘Oh, zit dat zo’.

Radio S&B…. Uw lokale radiozender. De moeite van het beluisteren MEER dan waard, zeker na 2 september.