Afbeelding
Foto: © pixabay.com

De Breugelse Bridge Club start weer op

Voor de Breugelse Bridge Club gaat het seizoen 2020-2021 binnenkort van start. Zoals bij vele clubs is ook bij de club het vorige seizoen vroegtijdig beëindigd vanwege de coronacrisis. Het is mogelijk om weer bijeenkomsten te houden, als men zich aan de regels houdt.

Met een grotere zaal, grotere tafels, grotere afstanden, een verplichte looprichting en nog meer maatregelen kan de Breugels Bridge Club voldoen aan de eisen van de Nederlandse Bridge Bond en het RIVM. Een en ander is geregeld in samenwerking met de beheerder van De Bongerd. Ze zijn ervan overtuigd dat ze op deze manier veilig en fijn kunnen bridgen.

Het seizoen begint op dinsdag 22 september om 19.30 uur in de zaal van sporthal De Bongerd. Men dient zich te melden tussen 19.15 en 19.25 uur. Tijdens de eerste avond zal uitleg gegeven worden over de maatregelen en is er de introductie van nieuwe leden. Die avond wordt er iets minder gebridgd dan gebruikelijk.

Bridgeparen met enige ervaring zijn van harte welkom op de dinsdagse speelavonden. Het is nog zeer onzeker of de Son en Breugelse kampioenschappen ook dit seizoen weer kunnen plaatsvinden. Zodra bekend is dat deze doorgaan, wordt u hierover geïnformeerd.

De Breugelse Bridge Club is al veertig jaar een begrip voor de bridgers in Son en Breugel. Een club waarin het plezier in het bridgespel voorop staat, maar waarin ook de onderlinge competitie niet geschuwd wordt. Zowel voor de jaarwisseling als er na, worden op twaalf avonden op zeven of acht tafels de onderlinge wedstrijden gespeeld. Op elke dertiende speelavond is er een gezelligheidsdrive met kansen voor iedereen.

Alle clubavonden zijn in sporthal De Bongerd. Er wordt begonnen om 19.30 uur en de eindtijd is om ongeveer 22.30 uur. Er wordt niet met de klok gespeeld, dus er is enige spreiding op de eindtijd. Gezien de grootte van de club worden er geen bridgelessen gegeven. Nieuwe leden moeten dan ook over enige bridge-ervaring beschikken. Uiteraard behoeft men niet in Breugel woonachtig te zijn; iedereen is welkom. Wie komend seizoen mee wil doen, dient contact op te nemen met Jos van der Hamsvoort, de coördinator van de club, liefst via jos@vanderhamsvoort.nl, of telefonisch 0499-471129 of 06-54724369.

Voor meer informatie kunt u ook een kijkje nemen op www.breugelsebridge.nl.