Kerkberichten

Sint Genoveva-kerk
Zaterdag 12 september
17.00 uur: Eucharistieviering m.m.v. organist
Zondag 13 september
10.00 uur: Eucharistieviering m.m.v. organist en cantor. Intenties: Kees Lepelaars, Johan Waelkens, Cor Groeneweg, Pierre van Veggel, Janny Alkemade-Quist, Pieter van Heeswijk, Piet Strik, Ben Swinkels, Wim en Riet Lavrijssen-Joosten, Jef Heusschen (1e jaargetijde), Johan van Kemenade (1e jaargetijde), Berta van Kemenade, Jan van Eijndhoven, Carla Thunnissen – van der Grinten, Gerrie Derks, Marijke Meijnders – Pieters, Lena Meulenbroeks – Hazenberg.

Martinuskerk Centrum
Zondag 13 september: Vierentwintigste zondag door het jaar.
11.00 uur: Eucharistieviering. Intenties: Bert van den Brand (mgd); Jo de Bie – Brouwers (mgd); Broer van der Zanden (mgd); Jan van Driel; Overleden familieleden Van Bree; Marietje Opheij - van Bergen; (mgd); Graard en Drika Donkers – van Heeswijk; Rien en Antoinette van Gerwen-van den Tillaart en overleden familieleden; Wim van Rooij (mgd); Riek van Kuijk - Renders (mgd); Overleden ouders Gerard en Mieke van Kessel-v Zutphen; Jan de Kruijf (mgd).
13.00 uur: Extra viering. Intenties: Rien en Antoinette van Gerwen-van den Tillaart en overleden familieleden.
Maandag t/m vrijdag
19.00 uur: Eucharistieviering in de Martinuskerk.
Opgeven van intenties en aanmelden voor de zondagse viering kan op donderdag- en vrijdagmorgen van 10.00 tot 12.00 uur in het kantoor in de het portaal van de kerk. Telefoon: 0413-476455.

Sint-Antonius Nijnsel
Zaterdag 12 september
19.00 uur Eucharistieviering. Intenties: Martien Vos, Jan Aarts, Harrie Raaijmakers, Martien van Zoggel.
Opgeven van intenties en aanmelden voor Eucharistieviering kan op donderdag en vrijdagmorgen van 10.00 tot 12.00 uur. Telefoonnummer Parochiekantoor Nijnsel is 0413-472615.

Kerkdienst Protestantse kerk (PKN) Son en Breugel
Zondag 13 september
10.00 uur e.v.: Mw. P. Zweers Startzondag. Meer informatie treft u aan in het kerkblad Woord en Daad. In verband met de RIVM-maatregelen dient er van tevoren aangemeld te worden.