Initiatiefneemster Eva Wiselius
Initiatiefneemster Eva Wiselius Foto: Wil Feijen

Guilty Pleasure Miniconcerten

Het initiatief voor de Guilty Pleasure Miniconcerten is ontstaan doordat de SING!-avonden bij Music Dock niet meer konden plaatsvinden in verband met de maatregelen rondom COVID-19. Kan er niet gezellig, ongedwongen samen gezongen worden, dan kan er op zijn minst samen van live-muziek genoten worden, uiteraard met inachtneming van de maatregelen.

In een intieme setting, met maximaal 22 personen publiek. Het repertoire is divers, met een thema per concert of per twee concerten en verschillende artiesten zullen elkaar afwisselen en/of versterken.

Hoe werkt het?
De miniconcerten duren 45 minuten, waardoor iedereen weer op tijd in huis kan zijn voor een toiletbezoek. Bezoekers dienen hun stoelen vooraf te reserveren via www.musicdock.nl/podium, waarna je een e-mail ontvangt met het stoelnummer.

Bij aankomst wordt gevraagd om de handen te desinfecteren bij de dispenser, waarna je naar de juiste stoel(en) wordt verwezen. Na afloop van het concert wordt een bijdrage gevraagd voor het spaarvarken, met als richtprijs tien euro per persoon. Van dit bedrag gaat 80% direct naar de artiest(en), de overige 20% naar de techniek en organisatie.

De aftrap van de concerten vindt plaats als 'Koffie-Concert' op vrijdagochtend 9 oktober om 11.00 uur. Voor de overige data kunt u terecht in op genoemde website, onder het subkopje ‘Agenda’, deze wordt regelmatig aangevuld met nieuwe data en nieuwe artiesten.