Hans overhandigt een zak met verrekes lekkere friet
Hans overhandigt een zak met verrekes lekkere friet Foto: Wil Feijen

Spierbal on Tour zorgt voor ‘verrèkes lekker eten’ op Zonhove

Nadat Spierbal on Tour op 1 april de bewoners van Zonhove al verraste met ‘verrèkes’ lekkere friet bij het avondeten, zorgden zij hier maandag 16 november ook weer voor. Vanuit de mobiele frietwagen bakte Hans Teulings, de eigenaar van Spierbal on Tour, wederom friet voor de bewoners en begeleiders van de 29 woonunits op Zonhove.

Redacteur: Adrie Neervoort

Vanuit de mobiele frietwagen, die normaal voornamelijk te vinden is bij evenementen, bakte Hans in een klein halfuur bijna 90 kilo friet. Net als in april wilde hij graag iets doen voor de bewoners van Zonhove. En zo verraste hij de bewoners van Zonhove wederom met ‘verrèkes’ lekkere friet bij het avondeten.

Iets anders dan anders
Hans: “Het is weer een keer wat anders dan wat hier normaal gebeurt. Door de maatregelen in verband met het coronavirus is het dagelijks leven erg veranderd voor de bewoners van Zonhove, en daarom wilde ik dit graag doen.”

Waardering
De actie van Spierbal on Tour werd erg gewaardeerd door bewoners en begeleiders; het breekt de sleur en er gebeurt iets dat afwijkt van de dagelijkse routine.