De aanhouder wint

Of Miranda ooit een hardloper in hart en nieren zal worden dat betwijfelt ze, maar met haar lidmaatschap bij De Springbokken heeft ze er wél plezier in gekregen. Nu de wereld met een pandemie te maken heeft en de voordelen van een gezonde leefstijl veelvuldig uitgemeten worden in de media, was Miranda extra gemotiveerd om in beweging te komen en te blijven.

Hardlopen is een sport die gemakkelijk in de agenda in te passen is en kan eigenlijk altijd doorgaan. Alleen als het heel hard regent dan twijfelt de hardloopsters nog weleens of ze wel moet gaan. Maar als ze dan toch gaat, is ze achteraf blij dat ze is gegaan.

Na vier keer, jawel de aanhouder wint, meegedaan te hebben aan de ‘Start to Run’ loopt Miranda nu een paar keer per week haar rondjes van gemiddeld 6 km. Het is heerlijk om dit in groepsverband te doen. Wat Miranda van het begin af aan opviel bij de looptrainingen was dat iedere sportieve bijdrage ertoe doet. Of je nu de korte trainingsrondes loopt of aan het trainen bent voor de (halve) marathon. De trainers praten je moed in en voor ieder loopniveau is er een geschikt loopprogramma. Wellicht heb je de hardlopers van De Springbokken al wel eens gespot in het dorp. Zij zijn te herkennen aan de felgeel gekleurde shirts.

Heb je ook interesse om te gaan hardlopen? Kom dan eens een maandje mee proeflopen om zelf te ervaren of hardlopen ook voor jou een sport is. Voor meer informatie kijk eens op: www.loopgroepdespringbokken.nl.De aanhouder wint