Mario en Lucy presenteren weer 'Oh zit dat zo'
Mario en Lucy presenteren weer 'Oh zit dat zo' Foto: Ingezonden

Nieuwe ‘Oh zit dat zo’ met Sinterklaas en Kevin Bachus

De programmamakers van Radio S&B starten weer met de woensdagavondshow en wel tussen 20.00 en 22.00 uur. Natuurlijk wel met inachtneming van de geldende voorschriften.

Met de ingebruikname van de nieuwe telefoonlijn kunnen de luisteraars reageren op de gasten in de studio, maar kunnen de presentatoren ook de inwoners ‘Covid-19 veilig’ betrekken bij de programma’s. Het telefoonnummer is 0499-230023, waarvan het kengetal gebruikt moet worden.

Wie oh wie?
In de eerste uitzending hebben de presentatoren Lucy van de Wier en Mario Smulders telefonisch contact met Sint-Nicolaas over zijn terugreis naar Spanje en zijn gevoel over deze toch vreemde Sinterklaastijd.

Programma
Marianne Wagemans vertelt over het ambitieuze project ‘Postcoderoos 1’ (Zonnepanelen op andermans dak). Met Bert Jan Leermakers spreken de presentaroren over zijn bedrijf in deze corona-tijd en zijn initiatief voor de Covid-19 teststraat op het terrein van de jachthaven. Hans van der Loo komt hen bijpraten over de Culinaire Winterwandeling op zondag 13 december. Verder wordt er nog geprobeerd om contact te leggen met ongeruste en gefrustreerde bewoners in en rond de Begoniastraat in de zich voortslepende discussie over de nieuwbouwplannen.

Naast de muzikale keuze van Lucy en Mario, komt Kevin Bachus praten over zijn laatste LP ‘Man met een gitaar’ die onlangs verscheen en waarvan hij ongetwijfeld iets wil laten horen.

Ook nu geldt: Stem af op 107.5 FM, de kabel via Ziggo of via www.radiosenb.nl (‘Luister Live’-knop)

Radio S&B…. Uw lokale radiozender. De moeite van het beluisteren MEER dan waard, elke dag weer, 24 uur per dag!