Cornelis le Mair tijdens de grote overzichtstentoonstelling van zichzelf vorig jaar bij Galerie Bonnard
Cornelis le Mair tijdens de grote overzichtstentoonstelling van zichzelf vorig jaar bij Galerie Bonnard Foto: Piet Broertjes

Floortje Dessing bezoekt Cornelis le Mair voor tv-programma

In het tweede seizoen van het tv-programma ‘Floortje Blijft Hier’ gaat Floortje Dessing opnieuw op zoek naar optimistische en inspirerende verhalen op de mooiste plekken in Nederland. Floortje bezoekt mensen die gekozen hebben voor een leven waarin zelfredzaamheid, duurzaamheid en de natuur centraal staan. Deze mensen laten zien dat je ook in Nederland heel authentiek kunt leven. Voor de aflevering van 11 december is ze bij de in Son geboren kunstenaar Cornelis le Mair op bezoek geweest.

Voor haar programma spreekt Floortje mensen die zich op een andere manier inzetten om Nederland in de toekomst een stukje mooier te maken; daarom was ze op 30 oktober met haar cameraman voor de opnames van haar programma bij Cornelis thuis in Bokt. Op die dag is er veel gefilmd en gesproken met de kunstenaar. Hoe de uitzending eruit komt te zien, is voor Cornelis ook nog een verrassing.

De uitzending van het programma ‘Floortje Blijft Hier’ met Cornelis le Mair is te zien op vrijdag 11 december om 21.30 uur, bij BNNVARA op NPO 1.