Afbeelding
Foto: ©pixabay.com

Blijf digitaal veilig in Son en Breugel

Cybercrime komt nog steeds bijna dagelijks voor en de gevolgen daarvan zijn vaak niet te overzien. U kent vast wel iemand die geld heeft overgemaakt naar een persoon die zich voordoet als iemand anders.

Onder het motto ‘Voorkomen is beter dan genezen’ organiseren gemeente Son en Breugel, Rabobank Son en Breugel, OVE en OVSB een gratis online webinar voor particulieren én ondernemers op woensdag 20 januari 2021 van 19:30-21:00 uur.

Tips en tricks
Tijdens dit webinar krijgt u inzichten in de handelswijzen van cybercriminelen en gaan ze vooral veel tips & tricks met u delen om te voorkomen dat u slachtoffer wordt van cybercriminaliteit!

Vragen en antwoorden
Om alle vragen tijdens het webinar te kunnen beantwoorden, wordt u verzicht deze vragen vooraf in te dienen. Doe dit vóór vrijdag 15 januari 2021 via cyber@sonenbreugel.nl.

Meer info en aanmelden
Wilt u deelnemen aan dit webinar? Stuur dan een e-mail naar cyber@sonenbreugel.nl. U ontvangt dan vóór 20 januari een e-mail met een link waarmee u het webinar kunt volgen. Voor meer informatie en het programma, kijkt u op www.sonenbreugel.nl/cyber.