Geen nachtmis en kerststal bezoek

De Nederlandse bisschoppen hebben naar aanleiding van de lockdown besloten dat in katholieke kerken dit jaar op kerstavond geen publieke Vieringen zullen plaatsvinden. Derhalve is het in onze parochie helaas niet mogelijk om deel te nemen aan de nachtmissen op 24 december. U kunt alleen twee nachtmissen via streaming op het YouTube kanaal ‘heilige oda parochie’ volgen: om 20.30 uur (Genoveva) en om 21.30 uur (Martinus).

Alle andere vieringen gaan wel gewoon door, zoals Eerste en Tweede kerstdag, de zondagen en oud en nieuw, met dien verstande dat u zich voor iedere viering altijd moet inschrijven. De inschrijvingen gaan via de parochiebureau’s. Een overzicht van de vieringen en de contactgegevens van de parochiebureau’s vindt u op: https://www.heiligeodaparochie.nl/11623/vieringen-van-kerstmis-tot-en-met-driekoningen/.

Daarnaast zijn kerstactiviteiten zoals het bezoeken van de kerststal tevens niet meer toegestaan. Om u toch de gelegenheid te geven onze verschillende kerststallen te bekijken en erbij te bidden, laten wij al de kerststallen in de kerken en kapellen staan tot ruim na de kersttijd.

Kerkdiensten Sint Genoveva-kerk
Donderdag 24 december Nachtmis
20.30 uur: via www.sonenbreugeltv.nl kunt u de Eucharistieviering live volgen

Vrijdag 25 december Eerste Kerstdag (beide vieringen zitten vol)
10.00 uur: Eucharistieviering m.m.v. organist en cantor. Kindernevendienst. Intenties: Piet Buur, Mia Donkers-van Heeswijk, Nell Vrenssen-Sol en overleden familie, ouders van Vijfeijken-Royackers en overige familieleden, Marietje Slegers-Smits, Ties en Anneke van der Heijden–van der Zanden, Corrie en Leo van de Ven– van den Hurk, Jan van Boxtel

12.30 uur: Eucharistieviering m.m.v. organist en cantor. Intenties: Uit dankbaarheid, Ouders Versantvoort–de Vries en familieleden, Ouders Swinkels–van de Ven, Carel Swinkels

Zaterdag 26 december Tweede Kerstdag
10.00 uur: Eucharistieviering m.m.v. organist en cantor.

Zondag 27 december
10.00 uur: Eucharistieviering m.m.v. organist en cantor. Intenties: familie vd Laar-van Heeswijk, Arie en Jet de Korte-vd Laar, Piet Hein en Nettie van Eck en hun ouders Jan en Doortje van Eck-van Lankvelt, Wim van Heeswijk, Johan Waelkens, Mariet Sanders, Ties van Gorp, Theo van Doremalen, Wilhelmien Swinkels – van Maasakkers, Ouders Swinkels van den Berg, Henk Verouden.

12.30 uur Eucharistieviering m.m.v. organist en cantor. Intenties: Sjaak van de Ven, ouders van Leest-Timmers, Katrien van Bergen– Linthorst, Harry Passier, Jan van Roy, Francine van de Laar–van Boxmeer

Vrijdag 1 januari

10.00 uur: Eucharistieviering m.m.v. organist en cantor
Intenties: Toon, Riek en Jo van Grotel, Ouders Merks–Habraken en kinderen, Ouders Pijnenborg–van Arkel en kinderen

Zondag 3 januari
10.00 uur: Eucharistieviering m.m.v. organist en cantor
12.30 uur: Eucharistieviering m.m.v. organist en cantor. Intenties: Nellie Voss-van Mol, Jef Heusschen, Rien vd Hurk, Jenny Goossens, Harrie vd Ven.

Aanmelden voor het bijwonen van de viering:
donderdag en vrijdag van 11-12 uur bij parochiebureau Breugel 0499-847241 donderdag en vrijdag van 10-12 uur bij parochiebureau Son 0499-471266

Martinuskerk Centrum
Donderdag 24 december, Kerstavond 21.30 uur: Eucharistieviering wordt alleen als stream uitgezonden. Bij deze Viering mogen, volgens landelijke afspraak, geen mensen in de kerk aanwezig zijn om de Viering te volgen.

Voor deze Viering, alsook de Viering op vrijdag, 25 december, Hoogfeest van Kerstmis om 11.00 uur én de Viering van zaterdag, 26 december, Tweede Kerstdag om 11.00 uur, gelden de volgende Intenties: Jan van Driel, Overleden familieleden van familie van Bree, Ton en Liesje van Helden – Simons, Opa en oma Simons – van de Kamp, opa en oma van Helden – van Dincten, Nicole van Ooijen – van de Kamp en haar beide opa’s en oma’s en tante Jeanine, Jan Kanters, Overleden familieleden van familie Lathouwers, Overleden familieleden van familie van Gerwen – Lathouwers, Rien en Antoinette van Gerwen – van den Tillaart en Lenneke Versantvoort, Piet van Hoof, Theo en Anna van Erp – Oerlemans en zoon Jan, Jan en Oda van der Heijden – van Schijndel, Mieke Bouwdewijns – Huijbers, Harry Bekkers, Familie Bekkers – Voskens, Johan en Hanneke van Genugten, Wilhelmien Kwinge – van Genugten, Pastor Jos Siemons, Nelly van den Biggelaar – van Boxtel, Jan van de Meulengraaf, Martien van de Ven en Harrie Merks, Riek van Kuijk – Renders, Antonet en Piet van den Brand – van de Weetering en hun zonen Albert, Harrie en Kees, Overleden ouders Neggers – Lamers van Kray, An en Martien van der Vleuten – Hellings, Frans van Uden, Mien van Uden – Vermeltfoort, Tonny van Erp – van Eert en overleden familieleden van familie van Eert en van familie van Erp, Henriëtte van Zutphen – van Son en familie, Marietje van de Sande – Verhagen en overleden familieleden, Henk Lambermont en overleden familieleden van familie Lambermont en overleden familieleden van familie Kooijman, Jacques van Deyck, Cor van den Hoogen, Harrie Schepens en zoon Mari, Jan en Mien van Hamond – van de Wijdeven, Ties en Marie Vogels – Adriaans en overleden familieleden, Kees van den Brand, Emanuel Jacobs en Elisabeth Jacobs – van Bree, Miet Kuijpers, Jan van Acht en overleden ouders en familie, als ook Overleden ouders Habraken en familie, Overleden ouders Stephanus en Zus van de Wiel – van de Kamp, dochters Liesbeth en Ton, zonen Jan, Harry en Ad, schoondochter Veva en schoonzoon Jan en kleindochter Angelique, Overleden ouders van de Laar – Kuijpers en zoon Johan.

Vrijdag 25 december Hoogfeest van Kerstmis
11.00 uur: Eucharistieviering Intenties: Zie intenties bij Viering 24 december.

Zaterdag 26 december 2020 Tweede Kerstdag
11.00 uur: Eucharistieviering. Intenties: Zie intenties bij Viering 24 december.

Zondag 27 december 2020 Feest van de Heilige Familie
11.00 uur: Eucharistieviering. Intenties: Joop Hoeks (mgd), Tonnie van der Leest – Ruijs (mgd), Zus van Rooij – van Erp.

Maandag tot en met donderdag
19.00 uur: Eucharistieviering.
Voor deze Vieringen hoeft u zich niet vooraf aan te melden.

Maandag 28 december
13.30 uur: Biddende Moeders.

Vrijdag 1 januari Nieuwjaar
11.00 uur: Eucharistieviering. Intenties: Mieke Bouwdewijns – Huijbers.

Aanmelden voor deelname aan de Vieringen van zaterdag 17.00 uur en van zondag 11.00 uur, als ook de Vieringen op Eerste en Tweede Kerstdag en Nieuwjaarsdag en opgeven van intenties kan op donderdagmorgen van 10.00 uur tot 12.00 uur in het kantoor in het portaal van de kerk. Tijdelijk is het volgende mobiel nummer beschikbaar 06-82618629.

Sint-Antonius Nijnsel
Vrijdag 25 december Eerste Kerstdag
9.30 uur Eucharistieviering. Intenties: Louis en Corrie Verhagen- v.d. Burgt, Piet Sanders, Marie School- Gibbels, Willem Franken.

Opgeven van intenties en aanmelden voor Eucharistieviering kan op donderdag en vrijdagmorgen van 10.00 tot 12.00 uur via 0413-472615.

Helaas gaan de vieringen op 24 december en openstellen van de kerk voor bezichtiging kerkstal niet door.

Kerkdiensten protestantse kerk in Son (PKN)
Donderdag 24 december
21.00 uur: Mw. J. Nieuwenhuizen Kerstnachtdienst
Door de gewijzigde corona maatregelen zullen in de Kerstnachtdienst geen kerkgangers aanwezig kunnen zijn en zal deze alleen te horen en te zien zijn via sonenbreugelverbindt.

Vrijdag 25 december
Geen dienst

Zondag 27 december:
Geen dienst

Zondag 3 januari
10.00 uur: Ds. G. Baerends
Deze dienst is alleen via internet te beluisteren: www.kerkomroep.nl