De presentatoren Flip (l) en Ron (r)
De presentatoren Flip (l) en Ron (r) Foto:

‘Oh zit dat zo’ begint met jaaroverzicht 2020

Het nieuwe jaar beginnen de programmamakers van Radio S&B met een terugblik op 2020. Tijdens de marathonuitzending op 30 december hadden Adrie Neervoort en Han Muller al een begin gemaakt. Woensdag 6 januari belichten ze in de avond de rest van het jaar.

Zeer waarschijnlijke dat de reguliere presentatoren Ron van Haandel en Flip Verhagen daar ook hun zegje over willen zeggen. Beide heren gaan wel het gesprek aan met Dorothe van Beuningen over het wedervaren van kapsalon Da Vivente. Daarnaast proberen zij contact te krijgen met een van de boa’s over hun ervaringen gedurende de afgelopen feestdagen. Tussendoor kunnen de luisteraars genieten van de favoriete muziek van de gasten en de keuze van de presentatoren.

Studiotelefoon.

Met de studio telefoonlijn betrekken de presentatoren de inwoners ‘Covid-19 veilig’ bij hun programma’s, maar kunnen zij ook reageren op de gasten in de studio. Het telefoonnummer is: 0499-230023, waarvan het kengetal gebruikt moet worden.

Wie oh wie

Naast de bovenstaande gasten, zou het zo maar kunnen dat beide heren nog veel meer voor u in petto hebben. Dus ook nu geldt weer: Stem vanaf 20.00 uur maar liefst twee uur lang af op 107.5 FM, de kabel via Ziggo, Tune In of via www.radiosenb.nl (‘Luister Live’ knop).

Radio S&B…. Uw lokale radiozender. De moeite van het beluisteren MEER dan waard, elke dag weer, 24 uur per dag!

Afbeelding