Afbeelding
Foto: ©Elde College

Elde Experience: Beleef het Elde tijdens de online Open Dagen

Schijndel / Sint-Michielsgestel - Het Elde College in Schijndel en Sint-Michielsgestel organiseert ook dit jaar Open Dagen voor leerlingen groep 7 en 8 en hun ouders. De digitale deuren van de scholen staan wijd open voor de online Elde Experience.

De schoolgebouwen binnenlopen kan nu niet, maar een kijkje nemen is zeker mogelijk. Op vrijdag 22 januari staat het online Open Huis vmbo en praktijkonderwijs in Schijndel gepland. Zondagmiddag 24 januari volgt (tweetalig) vwo, havo en brugklassen havo-vmbo T in Schijndel. Een week later, op zondag 31 januari ben je online welkom in Sint-Michielsgestel waar de opleidingen vmbo-k/mavo en mavo-havo aangeboden worden.

De school organiseert een gevarieerd programma: je maakt een digitale wandeling door de gebouwen, maakt kennis met de verschillende vakken, voert opdrachten uit en je kunt deelnemen aan uitdagende challenges. Wil je meer weten over de sportklas, musicalklas of bijvoorbeeld tweetalig vwo? Neem dan deel aan de Meet & Greet ontmoetingen.

Voor de ouders is er de speciale rubriek: Parents Stuff.

Nieuwsgierig? Vanaf 22 januari beleef je het Elde via www.elde-experience.