De presentatoren Han Muller en Jan Achttienribbe
De presentatoren Han Muller en Jan Achttienribbe Foto: Ingezonden

‘Oh zit dat zo’ met wethouder De Bruin

In het programma 'Oh zit dat zo' van woensdag 20 januari gaan programmamakers Jan Achttienribbe en Han Muller in gesprek met onder andere wethouder Jos de Bruin over de stand van zaken rondom sporthal De Bongerd.

Met de heer Visee van de gemeente wordt het nieuwe afvalbeleid besproken. Verder staan de presentatoren stil bij de onduidelijkheden en matige communicatie rondom de bouwplannen aan de Sint Genovevastraat. Met huisarts Bertine Eshuis wordt de huidige stand van zaken rondom de vaccinatie belicht, ook die van de eigen huisartsen. Mario Smulders praat de luisteraars bij over de feitelijke start van de samenwerking tussen Studio 040 en lokale omroepen in de regio. En natuurlijk bespreekt Han Muller weer een LP Top-10, dit keer die van 1972.

Deze onderwerpen worden afgewisseld met de favoriete muziekkeuze van de gasten en de presentatoren en betekent weer een afwisselend en luisterrijk programma.

Studiotelefoon
Met de telefoonlijn worden de inwoners COVID-19-veilig betrokken bij de programma’s van Radio S&B. Maar, u wordt ook van harte uitgenodigd om te reageren op de gasten in de studio. Het telefoonnummer is 0499-230023, waarvan het kengetal gebruikt moet worden.

Ook nu geldt weer: Stem vanaf 20.00 uur maar liefst twee uur lang af op 107.5 FM, de kabel via Ziggo, Tune In of via www.radiosenb.nl (Luister Live-knop).

Radio S&B…. Uw lokale radiozender. De moeite van het beluisteren MEER dan waard, elke dag weer, 24 uur per dag.