Afbeelding
Foto: Hendig Zat

Het goede doel steunen was nog nooit zó lekker

Carnavalsvereniging Hendig Zat houdt op zaterdag 13 februari een carnavaleske avond door middel van een livestream met bier- en wijnproeverij. Tijdens deze livestream geniet je niet alleen van de heerlijke bieren en wijnen, er vallen ook prijzen te winnen door mee te doen aan de quiz, de bingo en de loterij.

Daarnaast is er talent van eigen bodem te zien: zo zijn Menno van Hoek, Harold Richters, Robert Keepers, Pieter van Tits, de 3 vraagtekens en Bollesnolleke al vastgelegd en zijn zij allen voorbereidingen aan het treffen om eenieder te vermaken via de livestream.

Pakketten
De vijf speciaalbieren in het pakket worden verzorgd door Gall & Gall Son en Breugel en L’uva Wijnen zorgt voor vijf bijzondere wijnen. Welke biertjes en wijnen dit zijn houdt de vereniging nog even geheim. Tijdens de livestream wordt door de echte kenners aan de deelnemers uitgelegd wat zij proeven en wat het verhaal achter het speciaalbier of de wijn is. Duidelijk is dat de verwachting hoog gelegd mag worden. Liever geen bier of wijn? Hier wordt rekening mee gehouden door alcoholvrije pakketten voor volwassenen en kinderen aan te bieden.

Samenloop Son en Breugel
Door je aan te melden sponsor jij direct Samenloop Son en Breugel, waar 100% van de opbrengst van dit evenement naar toe gaat. Ook al vindt deze pas plaats in 2022, de vereniging is haar doel niet uit ogen verloren.

Coronamaatregelen
Op dit moment heeft de overheid het dringende advies om niet meer dan één gast thuis uit te nodigen en een avondklok afgekondigd vanaf 21.00 uur. Of deze maatregelen na 9 februari verlengd worden, is nu nog niet duidelijk, desalniettemin wordt ervoor gezorgd dat iedereen op een verantwoordelijke en coronaproof wijze kan genieten van de livestream. De carnavalsvereniging houdt met alle scenario’s rekening en zal hier te zijner tijd op inspelen. Volg voor al het laatste nieuws www.facebook.com/HendigZat en www.instagram.com/HendigZat of stel je vragen via info@hendigzat.nl.